Hana Huljić Grašo u nedjelju poslijepodne rodila je djevojčicu, a datumom rođenja, 17. srpnja, mala Alba pripada horoskopskom znaku raka. Pripadnice tog vodenog znaka poznate su po svojoj velikoj emotivnosti, empatiji i privrženosti obitelji.

Izrazito osjećajna, nježna, romantična, brižna, kreativna, strastvena, mirna, intuitivna, maštovita - sve je to žena rak. Ona je kovitlac osjećaja, pa u jednom trenutku može biti izrazito tvrdoglava, u drugom popustljiva, u idućem pak ljutita, a već u sljedećem blaga. Ima jaku volja i ustrajna je, ali nekad zna biti i vrlo rezervirana te je sklona povlačiti se u svoj "račji oklop" ako osjeća da je netko uzrujava ili provocira.

Izrazitu osjećajnost ne gaji samo prema vlastitim potrebama, već i prema potrebama drugih, što je čini jednim od najsuosjećajnijih horoskopskih znakova. I najmanju kritiku koja joj je upućena itekako će primiti k srcu i neće je lako zaboraviti. Krasi je duboka intuicija, zbog čega vrijedi poslušati njezino mišljenje o nečemu ili nekome i onda kada se u prosudbi služi samo svojom intuicijom.

Briga za sve oko sebe ispunjava ih i život čini smislenim, zbog čega su račice vrlo brižne i obazrive prijateljice.

Ona je ta koja će se pobrinuti da svi sigurno dođu kući nakon ludog večernjeg izlaska i koja će uvijek nazvati da vidi jeste li dobro. Trebate li nekoga da vas utješi, prijateljica račica u tome će biti najbolja. Ona je rame za plakanje i uvijek će znati pružiti utjehu ljudima koje vole. Svoja prijateljstva čuvaju poput najvrjednijeg blaga, a i same su prijateljice koje vrijedi čuvati.

Žene rođene u horoskopskom znaku raka često imaju i neke zajedničke fizičke karakteristike. Privlačne crte lica, udubljene, razmaknutije oči sivkaste ili plave boje, prćasti nos, pune usne i široki osmijeh te jaka, izražajna vilica karakteristike su lica po kojima ćete prepoznati ženu raka. Mnoge račice imaju bujne grudi, ali ako su i male, lijepo su oblikovane jer grudi su dio tijela kojim vlada ovaj ženstveni znak.

Hana Huljić i Petar Grašo Alba: Posebno značenje imena koje će Hana Huljić i Petar Grašo dati kćerkici

Meryl Streep u filmu 'Vrag nosi Pradu' Pet poteza kojima možete razljutiti horoskopsku račicu

Kada je riječ o stilu odijevanja, preferiraju tradicionalan i konvencionalan stil s naglaskom na ženstvenost i udobnost. Tipična žena rak radije će nositi tanku organzu umjesto uskog trapera i lepršave svilenkaste materijale umjesto tajica od poliestera. Bijela, blijedo plava i srebrna boja za nju su najbolji izbor.

Uvijek će radije biti negdje sa strane, nego u centru pažnje, zbog čega je gotovo nikada nećete vidjeti u nekoj prenapadnoj odjevnoj kombinaciji.

Princeza Diana, Sofia Vergara, Meryl Streep, Olivia Munn, Diane Kruger i Gisele Bündchen neke su od slavnih žene rođene u horoskopskom znaku raka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju