Horoskopski rakovi su emotivci, a kada im netko povrijedi osjećaje, itekako se znaju naljutiti. Emocije čine srž složene osobnosti rakova i kod njih nije teško prepoznati jesu li ljuti, tužni ili sretni.

Jednostavno su takvi i nije teško zaključiti kakvog je raspoloženja horoskopski rak u određenom trenutku. Kada se rak uznemiri, kada su mu osjećaji povrijeđeni... on plače. Istina je da ponekad plače i bez razloga, ali češće plače onda kada ga nečiji potezi zabole. Ili naljute. Ako ne želite razljutiti raka u svojoj blizini, donosimo vam poteze kojima ćete to učiniti, a koje je onda najbolje izbjegavati.

Rakovi se ljute kada...

1. ...ih ogovarate iza njihovih leđa

Nitko ne voli da ga se ogovara, ali ako to radite horoskopskom raku, on će se jako naljutiti, pogotovo ako ste nekad bili bliski prijatelji, a sada širite laži o njemu. Rak vam to nikada neće oprostiti.

2. ...kopate po njihovu privatnom životu

Kada trebaju nekoga pustiti u svoj život, rakovi će pažljivo razmisliti o tome. Jednom kada nekoga pusti u svoj život, rak će tu osobu čuvati i štititi.

Ako se netko pokuša umiješati u odnos koji rak ima s osobom koju smatra bliskim prijateljem i dijelom svoje obitelji, on će se pobuniti i boriti. Zato je bolje da takve stvari i ne pokušavate.

3. ...su ljudi lažni

Rakovi ne vole glumatanja i pretvaranja. Znat će ako niste iskreni s njima i to im se neće svidjeti.

4. ...ih netko izda

Ako izdate raka, on vam to neće oprostiti. Imajte na umu da je kod tih emotivaca lakše prijeći neke granice baš zbog te emotivnosti. Jednom kada prijeđete granicu, nemojte se nadati oprostu. Rak kojeg ste izdali izbacit će vas iz života.

Nekim znakovima ni ne pokušavajte skrivati neke stvari Tri horoskopska znaka koja ljude čitaju kao otvorenu knjigu Nova modna kombinacija Carrie Bradshaw u seriji ''I tek tako'' - 5 Jedna zanimljivost koju možda niste znali o svom horoskopskom znaku

5. ...ih netko iskoristi

Rakovima je potrebno neko vrijeme da puste novu osobu u svoj život, a jednom kad se to dogodi, znači da im je iskreno stalo. Ako ta osoba pokuša iskoristiti raka i njegovu privrženost on će se jako naljutiti.

Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega Čarobna svjetiljka Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 2 Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 11 +9 Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 9

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju