Ponedjeljak navečer u Londonu je bio rezerviran za premijeru filma "John Wick: Chapter 4", a listu slavnih predvodio je glumac Keanu Reeves, koji u filmu igra glavnu ulogu.

Galerija Keanu Reeves Keanu Reeves u zelenom odijelu od samta Premijera filma John Wick: Chapter 4 - 5 +5 Premijera filma

Omiljeni glumac ili, kako mu se tepa, dobri duh Hollywooda na crveni tepih je stigao u tamnozelenom odijelu od samta, koji je mnogima jedan od omiljenih materijala u hladnijem dijelu godine, a povremeno se pojavi i na crvenim tepisima. Među zvijezdama koje vole samt su i glumac Ryan Reynolds i glumica Olivia Wilde, čija izdanja možete vidjeti u galeriji na početku teksta.

Premijera filma Premijera filma "John Wick: Chapter 4" (Foto: Profimedia)

Reeves je izdanje upotpunio malo svjetlijom zelenom košuljom i kravatom. Košulja je imala našivene džepove s gumbima na prednjem dijelu. Kada je u pitanju obuća, odlučio se za smeđe cipele, a nosio je i smeđi "pleteni" remen.

Inače, prošlo je gotovo cijelo desetljeće od prvog filma o Johnu Wicku, koji kreće u krvavi pohod nakon što je njegov voljeni pas ubijen. U najnovijem filmu John se bori za svoj život pokušavajući srušiti organizaciju poznatu pod imenom "High Table". Film koji traje gotovo tri sata zasigurno će privući gomilu obožavatelja u kina, u koja stiže 24. ožujka.

Keanu Reeves u zelenom odijelu od samta Keanu Reeves u zelenom odijelu od samta (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju