Predstavljamo suradnju dviju američkih ikona, branda Kiehl’s Since 1851 s tradicijom proizvodnje vrhunskih proizvoda za njegu kože dugom 166 godina, i Mickeyja Mousea, jedne od najomiljenijih svjetskih zvijezda

Ova jedinstvena suradnja ljubiteljima proizvoda za njegu kože pruža priliku za kupnju posebnog izdanja legendarne kreme Kiehl’s Crème de Corps s likom Mickeyja Mousea u svim Kiehl’s prodavaonicama.

Ova posebna kolekcija slavi dvije istinske legende – Kiehl’s i Mickeyja Mousea, izjavila je Maria Gustafson, viša zamjenica direktora odjela Global Creative for Kiehl’s Since 1851. Iznimno smo ponosni što ćemo ovom ekskluzivnom kolekcijom razveseliti obožavatelje Kiehl’sa i Mickeyja Mousea.

Kiehl’ s Since 1851 osnovan je u njujorškoj četvrti East Village kao klasična ljekarna. Njegovo jedinstveno i bogato nasljeđe predstavlja pravu riznicu znanja iz područja kozmetike, farmacije, botanike i medicine, koje se razvijalo i prenosilo s generacije na generaciju.

Mickey Mouse, jedan od najomiljenijih likova širom svijeta, debitirao je 18. studenog 1928. u prvom ozvučenom crtanom filmu Parobrod Willie i nepovratno osvojio srca ljudi. Mickey je postao globalno poznati lik, čiji je uspjeh postavio temelje na kojima je Walt Disney izgradio svoje kreativno carstvo. Jedna je od najvažnijih suvremenih ikona naše kulture.

Kiehl’s godišnje proizvede oko 3 milijuna litara ove klasične kreme za tijelo koju svi obožavaju - količine dovoljne da se sagradi toranj veličine Empire State Buildinga…tri puta!

Njegov je lik prepoznatljiv širom svijeta, a dražesnom je osobnošću zarobio maštu mnogih generacija, u rasponu od skoro 90 godina.

Kiehl’s x Mickey

Crème de Corps:
Ova kultna krema iznimno hidratantne formule sadrži beta-karoten, skvalan i hranjiva ulja dobivenih iz sjemenki sezama, soje, badema i avokada.

Desetljećima kupci cijene bogatu, superhidratantnu formulu i njezin jedinstveni spoj sastojaka, pa Kiehl’s godišnje proizvede oko 3 milijuna litara ove klasične kreme za tijelo koju svi obožavaju – količine dovoljne da se sagradi toranj veličine Empire State Buildinga... tri puta! Idealna je za iznimno suhu kožu, koju čini mekom, glatkom i hidratiziranom.

Personalizirani poklon-paketi u Kiehl'su
Približava se blagdansko vrijeme u kojem sve češće razmišljamo o idealnim poklonima i personaliziranim sitnicama kojima ćemo razveseliti sebe, ali i svoje najmilije. Ushićeno odmatanje i zadovoljan osmijeh nezaobilazni su trenuci blagdana, a ove vam godine Kiehl'sovi personalizirani pokloni mogu pomoći da postignete što više takvih trenutaka.

Za sve koji žele sami odabrati Kiehl’sove proizvode koje će za blagdane pokloniti svojim najmilijima, i ove godine blagdanska kolekcija Kiehl’s x Kate Moross uključuje vesele personalizirane poklon-pakete.

U svakoj samostalnoj Kiehl'sovoj prodavaonici svaki pomno odabrani proizvod stručno osoblje pretvara u personalizirani poklon. Uz svaki kupljeni poklon može se izabrati blagdanska poklon-kutija uz koju dolaze i miniproizvodi te uzorci odgovarajućih proizvoda.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju