Kim Kardashian bila je domaćica velikog slavlje njene prijateljice Anastasije Soare, a povod je bila prodaja beauty tvrtke Anastasia Beverly Hills. Za zabavu u restoranu Delilah u Los Angelesu Kim je izabrala prigodan dizajnerski kaput iz kolekcije stare 17 godina.

Galerija Kim Kardashian u izdanju \'od milijun dolara\' - 4 Kim Kardashian u izdanju \'od milijun dolara\' - 2 Kim Kardashian u izdanju \'od milijun dolara\' - 6 +2 Kim Kardashian u izdanju 'od milijun dolara'  

Što napraviš kada tvoja prijateljica proda svoju tvrtku za nekoliko milijardi dolara? Odjeneš se od glave do pete u novac i prirediš joj zabavu, poručila je na društvenim mrežama Kim Kardashian. I zaista, slavna 37-godišnjakinja na party u čast njenoj prijateljici i uspješnoj poslovnoj ženi Anastasiji Soare, došla je potpuno prekrivena uzorkom američkog dolara.

Za zabavu u restoranu Delilah u Los Angelesu Kim Kardashian izabrala jhe prigodan dizajnerski kaput iz kolekcije stare 17 godina



Nosila je baloner američkog dizajnera Jeremyja Scotta koji je dio njegove kolekcije još iz 2001. godine te tajice-čizme na vrlo naglašeni špic i visoku tanku potpeticu. Stajling "od milijun dolara" Kim je upotpunila zlatnom torbicom ukrašenom oznakom za američki dolar koju potpisuje Judith Leiber, a cijena torbice je 26.000 kuna.

U ovakvom ekstravagantnom kaputu zaista bi rijetki izašli iz kuće, a još manje bismo nekoga vidjeli odjevenog od glave do pete u uzorak novca.

Kim Kardashian u izdanju \'od milijun dolara\' - 6 Kim Kardashian u izdanju 'od milijun dolara' (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju