Kim Kardashian tijekom šetnje Los Angelesom pokazala je svoju novu figuru kojom se pohvalila na Snapchatu. Uz pozitivne komentare, naišla je i na kritike

Kim Kardashian ponosno je na Snapchatu objavila da ima 60 kilograma i da će uskoro doći na svoju željenu težinu. Još samo 6 kilograma do Kim iz 2010. godine, napisala je reality zvijezda koja je te godina imala 54 kilograma.

Kim je u prosincu rodila svoje drugo dijete, sina Sainta, i priznaje da od tada naporno radi kako bi svoje tijelo vratila u formu. Krajem ožujka sve je zapanjila informacijom da je zahvaljujući striktnom režimu prehrane i tjelovježbe uspjela izgubiti više od 20 kilograma nakupljenih tijekom trudnoće.

Njezinu posljednju objavu na Snapchatu kritizirale su mnoge majke koje misle da ovakvom dijetom i naglim mršavljenjem javnosti šalje krivu sliku o majčinskom tijelu. Smatraju da se previše fokusira na izgled svog tijela i tako šalje poruku da povratak na staru težinu ženama mora biti prioritet nakon poroda.

Zar je sramota imati koji kilogram viška samo pola godine nakon poroda. Žene, nemojte nasjedati na ovakav pritisak, napisala je jedna mama.

Recite mi, molim vas, kako će obične mame koje nemaju vojsku osobnih trenera, kuhara i pomoćnica ovako brzo doći u formu? Javne osobe trebale bi malo razmisliti o tome kakvu poruku šalju svojim postupcima. Ispada da smo sve mi koje još uvijek imaju trbuščiće i vidljive tragove poroda na svom tijelu lijene i manje vrijedne, komentirala je druga mama.

Kao i uvijek, Kim Kardashian ne obazire se na kritike i nastavlja po svom. Tijekom šetnje Los Angelesom pokazala je svoju novu figuru odjevena u kombinaciju koju su mnogi prozvali 'fulanom'.

Naime, nosila je kratke tajice koje su jedne podsjetile na biciklističke hlačice, a druge na steznik-tajice. Kim ih je kombinirala s bijelim bodyjem brenda Alix Horatio, crvenim baršunastim štiklama modne kuće Gianvito Rossi i kožnatom jaknom brenda Enfants Riches Deprimes.

Moraju li mame odmah nakon poroda krenuti u 'vraćanje' forme?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju