Baš kao i velik dio Europe, toplinski val pogodio je i SAD pa su se ulice mnogih američkih gradova užarile pod vrelim suncem.

Galerija Kim Kardashian Kim u minici od lateksa Kim Kardashian +0 Kim je posjetila jedan trgovački centar u društvu obitelji i prijatelja Kod ovakvih vremenskih uvjeta većina ljudi bira vrlo lagane i prozračne odjevne komade u kojima im neće biti vruće, ali sudeći po odjevnom komadu koji je odabrala za izlazak - Kim Kardashian nema tih problema.

Reality zvijezda i poduzetnica uputila se u jedan trgovački centar u društvu svoje obitelji i prijatelja, odjevena u minicu, top Ricka Owensa i mule natikače brenda Yeezy, iza kojeg stoji njezin suprug Kanye West.
Kim u minici od lateksa Kim u minici od lateksa (Foto: Profimedia)
Ne bi to bilo ništa čudno da fluorescentna minica nije napravljena od lateksa, općenito jednog od najneudobnijih materijala za nošenje

Suknju od lateksa rijetko koja žena odjenula bi tijekom ljeta i velikih vrućina, ali Kim je u mnogo situacija pokazala da će čak i na račun vlastite udobnosti ostati vjerna svom stilu odijevanja pa njezina nova kombinacija zapravo i nije iznenađenje.

Biste li nosili odjeću od lateksa tijekom ljeta?

glasova:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju