Brojne inozemne zvijezde iz zabavne industrije pojavile su se na otvaranju luksuznog rezorta Fontainebleau. Lenny Kravitz, Cher, Sylvester Stallone, Eva Longoria, Keith Urban i Justin Timberlake samo su mali dio poznatih imena koja su se zabavljala u Las Vegasu.

Galerija Kendall Jenner i Kim Kardashian na otvaranju rezorta Kim Kardashian u pletenoj haljini na svečanom otvaranju luksuznog rezorta Kendall Jenner i Kim Kardashian +1 Kim Kardashian

Otvaranje nije moglo proći ni bez dijela Kardashian-Jenner klana. Kendall Jenner i Kim Kardashian odlučile su se za vrlo jednostavan i neutralan stajling te su zablistale u crnim haljinama.

Kendall Jenner i Kim Kardashian Kendall Jenner i Kim Kardashian (Foto: Profimedia)

I dok je Kendall odabrala haljinu napravljenu od materijala svilenkasta finiša, Kim se odlučila za pleteni model.

Pletene haljine definitivno nisu prva stvar na koju pomislite kada birate odjevnu kombinaciju za svečanu prigodu. Međutim, Kim je dokazala da i one mogu izgledati fantastično, čak i glamurozno.

Kim Kardashian u pletenoj haljini na svečanom otvaranju luksuznog rezorta Kim Kardashian u pletenoj haljini na svečanom otvaranju luksuznog rezorta (Foto: Profimedia)

Ona se odlučila za model sirena-kroja koji je obgrlio njezinu figuru. Haljina s debljim naramenicama ima i otvorena leđa. Kim ih je ukrasila statement ogrlicom u srebrnoj boji koju je, umjesto na prsima, nosila na leđima.

Kendall Jenner i Kim Kardashian na otvaranju rezorta Kendall Jenner i Kim Kardashian na otvaranju rezorta (Foto: Profimedia)

10 upečatljivih izdanja Kim Kardashian o kojima je brujao cijeli svijet Kim Kardashian na modnoj reviji kuće Dolce & Gabbana Met Gala 2022. godine Zabava američkog magazina Vanity Fair nakon dodjele Oscara +6 Met Gala 2021. godine

"Ma ne ide to s trenirkom!": Izbor Kim Kardashian koji uvijek podijeli žene na internetu Kim Kardashian u trenirci i čizmama s visokom potpeticom - 2 Kim Kardashian u trenirci i čizmama s visokom potpeticom - 1 Kim Kardashian u trenirci i čizmama s visokom potpeticom - 4 +0 Kim Kardashian u trenirci i čizmama s visokom potpeticom - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju