Kim Kardashian i Blake Lively sjedile su u prvom redu na predstavljanju Versaceove nove kolekcije za jesen 2019. godine u New Yorku.

Obje dame smatraju se modnim trendsetericama, a za ovu priliku pojavile su se u vrlo sličnim izdanjima koje su iznijele na svoj prepoznatljivi način.

Kim Kardashian za ovu je prigodu odabrala srebrnu mini haljinu Ateliera Versace napravljenu po mjeri s ružičastim kristalima koja je naglasila njezinu ženstvenu figuru. Uz mini haljinu naglašenog dekoltea nosila je tek dva tanka lančića s križem, a cijelo izdanje sparila je s prozirnim štiklama brenda Jeezy.

Blake Lively odabrala je srebrnu Versaceovu haljinu s kraćom prednjicom i dužim šlepom, koja je istaknula njezina gola leđa. I dok je Kim skupila kosu u visoki konjski rep, Blake je odlučila raspustiti kovrčave uvojke.

Američka glumica svoj je model haljine sparila sa štiklama ukrašenima kristalićima Christiana Louboutina, ali i s predimenzioniranim naušnicama te s mnoštvom narukvica, koje i inače voli nositi.

Tko je bolje iskombinirao srebrnu haljinu Versacea?

glasova:

Kim Kardashian i Blake Lively u mini haljinama - 1 Kim Kardashian i Blake Lively u Versacijevim haljinama (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju