Kišno vrijeme je pred nama, a kišobrani su u današnje vrijeme postali svojevrsni modni dodaci. Od onih staromodnih pa sve do onih kojima je mehanika napredovala pa se otvaraju s obrnute strane, bez ovog rekvizita teško bismo preživjeli jesensko vrijeme.

Galerija Kišobran za dvoje Kišobran za dvoje Kišobran za dvoje +1 AliExpress, 40,2 eura

Jeste li znali da je kišobran jedan od predmeta koji ljudi diljem svijeta najčešće gube?

Ako ste mislili da je to isključivo vaš problem, ne morate brinuti jer je opsežno istraživanje provedeno u SAD-u zaključilo da je to globalni problem, a da kišobrane najčešće gubimo jer im ne pridajemo preveliku važnost i jer obično kupujemo najjeftinije primjerke.

Još jedan od problema s kišobranima jest taj što se najčešće guramo ispod jednog kišobrana, a ako smo u paru – tada jedna osoba jednostavno mora pokisnuti. Ovom drugom problemu stala je na kraj najnovija ponuda s AliExpressa – kišobran za dvoje.

Kišobran za dvoje Kišobran za dvoje (Foto: AliExpress)

Dupli kišobran savršen je za romantične šetnje na kiši, a istovremeno je vrlo praktičan pa korisnici na njega paze više nego na one obične. Proizvođač napominje da je odličan za sve vremenske (ne)prilike pa je od koristi i po kiši, snijegu, ali i po suncu.

Izrađen je od kvalitetnog materijala, a cijela konstrukcija je čvrsta i uravnotežena pa ga vjetar ne može okrenuti. 

Ako vam se svidio ovaj bizarni, a ujedno genijalni kišobran, možete ga pronaći na stranicama AliEpressa, a za jedan primjerak treba izdvojiti 40,2 eura.

Kišobran za dvoje AliExpress, 40,2 eura (Foto: AliExpress)

Kišobran u obliku ruža za usne stane u svaku torbicu, a čak mu ni vjetar ne može ništa Kišobran u obliku ruža s AliExpressa Kišobran u obliku ruža s AliExpressa Kišobran u obliku ruža s AliExpressa +1 Kišobran u obliku ruža s AliExpressa

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju