Iako kalendarski proljeće odavno traje, još nismo stigli uživati u prvim zrakama sunca i druženju na otvorenom. Najdraže godišnje doba doista je prevrtljivo, što smo na svojoj koži mogli osjetiti proteklih tjedana…

Galerija Kišobran u obliku ruža s AliExpressa Kišobran u obliku ruža s AliExpressa Kišobran u obliku ruža s AliExpressa +1 21,10 EUR

Jeste li i vi jedna od onih osoba kojoj je problem nositi kišobran čak i kad prognoza vrlo jasno upozorava da biste mogli pokisnuti? Kišobrani su ujedno i jedan od predmeta koji ljudi najčešće gube.

Ako ste mislili da je to isključivo vaš problem, ne morate brinuti jer je opsežno istraživanje provedeno u SAD-u zaključilo da je to globalni problem, a da kišobrane najčešće gubimo jer im ne pridajemo preveliku važnost i jer obično kupujemo najjeftinije primjerke.

Kako bismo spriječili ovaj globalni problem na AliExpressu smo pronašli ružičasti kišobran u obliku ruža za usne, koji je toliko efektan, da bismo na njega pazili kao na oko u glavi.

Ljubiteljice mode te lijepih i unikatnih stvarčica zasigurno će se oduševiti ovim kišobranom. Osim što stane u svaku torbicu, izgleda zaista fantastično.

Kišobran u obliku ruža s AliExpressa 21,10 EUR (Foto: AliExpress)

Dolazi u bijeloj boji, krase ga sitna srčeka, a futrolu možete birati u bijeloj, baby ružičastoj ili crnoj boji.

Poseban je po drški u obliku ruža za usne pa može biti savršen poklon ljubiteljici make-upa. Zadovoljni korisnici podijelili su svoja iskustva i kišobranu podijelili same petice. Čvrst je, vjetar ga ne okreće, a izgleda još i bolje nego na fotografiji. 

Kišobran "A bil' mene pokrija?": Kišobrani s Tisjinim potpisom zbog kojih je kiša manje dosadna

Možete ga koristiti za zaštitu od kiše ili sunca, a za jedan primjerak treba izdvojiti 21,10 EUR. Ako vam se svidio genijalni kišobran i njime želite razveseliti dragu osobu ili sebe, potražite ga na stranicama AliExpressa.

Kišobran u obliku ruža s AliExpressa 21,10 EUR (Foto: AliExpress)

Tako dobra tegla s AliExpressa u kojoj cvijeće izgleda poput frizure Vaza s AliExpressa u obliku glave Vaza s AliExpressa u obliku glave Vaza s AliExpressa u obliku glave +5 Vaza s AliExpressa u obliku glave

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju