Kitty Spencer za vikend je sudjelovala na humanitarnom događanju u Londonu, a pažnju je, između ostalog, privukla svojim stajlingom kojem se teško može pronaći zamjerka.

Galerija Kitty Spencer u Dolce i Gabbana haljini - 2 Kitty Spencer u Dolce i Gabbana haljini - 4 Kitty Spencer u Dolce i Gabbana haljini - 1 +0 Šljokičasto izdanje Kitty Spencer

Na manifestaciju u organizaciji Naomi Campbell 28-godišnja nećakinja princeze Diane stigla je u dugoj mint zelenoj Dolce i Gabbana haljini ukrašenoj upečatljivim crvenim rubovima i cvjetnim detaljima.

Izgled koji je oduzimao dah upotpunila je zalizanom kosom koju je skupila u nisku punđu, crvenim ružem za usne i Bulgari naušnicama od rubina.

Slika nije dostupna Kitty Spencer: Nepogrešiva elegancija nećakinje princeze Diane

Ovim izdanjem, koje su strani mediji prozvali pravim umjetničkim djelom, Kitty Spencer samo je još jednom potvrdila da je svoj smisao za dobar stil naslijedila od svoje tete, princeze Diane, s kojom je javnost često uspoređuje i s kojom je bila jako bliska.

28-godišnjakinja koja je studirala psihologiju, politiku i englesku književnost na sveučilištu u Cape Townu, svoj je prvi javni nastup imala 2007. godine na obilježavanju desete godišnjice princezine smrti. 

Slobodno vrijeme rado koristi na putovanja, a svoju svakodnevnicu dijeli i s više od 490 tisuća obožavatelja na Instagramu.

Prošli tjedan u jednom od rijetkih intervjua koje daje, Kitty Spencer progovorila je upravo o društvenim mrežama.

28-godišnjakinja koju prati više od 490 tisuća ljudi rekla je da društveni mediji nemaju savjest i da im snagu daju osobe koji ih koriste i način na koji ih koriste.

JOŠ JEDNO FANTASTIČNO IZDANJE

U nedjelju navečer Kitty Spencer sudjelovala je i na zabavi u organizaciji luskuznog brenda Bulgari gdje je također oduševila svojim modnim izborom. Na zabavu je stigla u dugoj šljokičastoj haljini bez naramenica u crnoj boji, s rubovima od tila.

Izgled je upotpunila upečatljivom komadima nakita, među kojima je i dijamantna "choker" ogrlica.

Kitty Spencer u Dolce i Gabbana haljini - 1 Kitty Spencer u Dolce i Gabbana haljini - 1 (Foto: Getty Images)

Izdanja Kitty Spencer zbog kojih su sva svjetla reflektora bila uperena prema njoj pogledajte u našoj galeriji, a pogledajte i njezino izdanje kojim je "očitala lekciju" mnogim zvijezdama: 

Kitty Spencer: Izdanje s kojim je nećakinja princeze Diane "očitala lekciju" mnogim zvijezdama Kitty Spencer na Pariškom tjednu mode - 7 Kitty Spencer na Pariškom tjednu mode - 4 Kitty Spencer na Pariškom tjednu mode - 6 +3 Kitty Spencer na Pariškom tjednu mode - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju