U New Yorku je održana dodjela nagrada Vijeća modnih dizajnera Amerike (CFDA). Osnovano 1962. godine, Vijeće je neprofitna organizacija koja promiče američki dizajn, potiče razvoj mladih dizajnera dodjeljujući razne stipendije te svojom zakladom podržava brojne humanitarne inicijative.

Galerija Kim Kardashian u haljini modne kuće Dolce & Gabbana Khloe Kardashian u haljini dizajnera LaQuana Smitha Kris Jenner u haljini modne kuće Schiaparelli +4 Kylie Jenner u haljini Thierryja Muglera

Dizajnericom godine za žensku modu proglašena je Catherine Holstein, osnivačica i kreativna direktorica brenda Khaite. Isto priznanje u kategoriji muške mode osvojila je Emily Bode Aujla iz brenda Bode, prva ženska dizajnerica koja je predstavila svoju kolekciju na Njujorškom tjednu muške mode.

Najboljom dizajnericom modnih dodataka proglašena je Aurora James, kreativna direktorica brenda Brother Vellies, a najbolji je nadolazeći dizajner Bach Mai, koji je zanat izučavao i u modnoj kući Maison Margiela.

Kim Kardashian u haljini modne kuće Dolce & Gabbana Kim Kardashian u haljini modne kuće Dolce & Gabbana (Foto: Profimedia)

Ove godine prvi je put dodijeljena i nagrada za inovaciju, a otišla je u ruke Kim Kardashian. Priznanje je osvojila za svoj modni brend Skims, koji se, između ostalog, bavi proizvodnjom odjeće za oblikovanje tijela.

Kim je na dodjelu došla u haljini modne kuće Dolce & Gabbana napravljenoj od crnog lateksa, a ispod nje je, očekivano, nosila upravo komade svog brenda.

Kim Kardashian na dodjeli nagrada CFDA Kim Kardashian na dodjeli nagrada CFDA (Foto: Profimedia)

Potporu joj je pružila i većina članica klana Kardashian na čelu s Kris Jenner, koja je odjenula sjajnu večernju haljinu modne kuće Schiaparelli.

Kris Jenner u haljini modne kuće Schiaparelli Kris Jenner u haljini modne kuće Schiaparelli (Foto: Profimedia)

Khloe Kardashian nosila je brončanu haljinu LaQuana Smitha s efektnim cut out detaljem i dugačkim šlepom.

Khloe Kardashian u haljini dizajnera LaQuana Smitha Khloe Kardashian u haljini dizajnera LaQuana Smitha (Foto: Profimedia)

Kylie Jenner zablistala je u vintage kreaciji pokojnog Thierryja Muglera iz njegove kolekcije za jesen/zimu 1999. godine.

Kylie Jenner u haljini Thierryja Muglera Kylie Jenner u haljini Thierryja Muglera (Foto: Profimedia)

Najjednostavniju haljinu nosila je Kendall Jenner. Decentna bijela šljokičasta kreacija brenda Khaite pristajala joj je kao salivena.

Kendall Jenner Kendall Jenner (Foto: Profimedia)

Modni kritičari zaključili su kako je ostatak klana Kardashian ovaj put modno zasjenio Kim, čija se izdanja inače najviše komentiraju.

Najviše mi se sviđa haljina koju je nosila...

glasova:

Kylie i Kris Jenner Kylie i Kris Jenner (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju