Dani su sve topliji i sunčaniji i zbog toga smo u neprestanoj potrazi za laganim i nježnim proizvodima koji će je u ovim vrućim danima nahraniti i hidratizirati. Svoj spas pronašli smo u čuvenom kozmetičkom brendu Kiehl's, u čije je proizvode vrlo lako zaljubiti se, što dokazuje i činjenica da oni s polica nestaju gotovo u trenu. Zato smo ovog ljeta i mi odlučili svoju kožu povjeriti njihovim mazalicama koje će je okupati ljubavlju i podariti joj vlažnost i zdrav sjaj.

Galerija Kiehl's Kiehl's Kiehl's +24 Kiehl's

Kiehl's je brend koji za sobom ima cijelu vojsku obožavatelja, a oni njihove proizvode ne mogu dovoljno nahvaliti. Njihove vjerne kupce razveselit će vijest da će od ovog tjedna svoje favorite u njihovim prodavaonicama moći pronaći po 20 % nižoj cijeni. Popust će se moći ostvariti od četvrtka 29. lipnja i traje sve do subote 1. srpnja u svim njihovim trgovinama. Zadrani će svoje proizvode po sniženim cijenama moći nabaviti i jedan dan dulje – do nedjelje 2. srpnja, a do tog dana šopingirati možemo i online na njihovim stranicama te tako obnoviti zalihe omiljenih proizvoda.
Kiehl's Ultra Facial Cream Kiehl's Ultra Facial Cream Foto: PR
Među njima će se sigurno naći i pravi klasik – Ultra Facial Cream, koji je jedan od najprodavanijih Kiehl'sovih proizvoda. Sadrži skvalan i glacijalni glikoprotein, koji pomažu u zaštiti kože od isušivanja, a lagana tekstura omogućuje brzo upijanje u kožu. Ultra Facial Cream savršen je izbor za ljetne mjesece jer će djelovati na kožu poput velike čaše vode i pružiti joj 24-satnu hidrataciju.
Kiehl's Calendula Herbal-Extract Toner Kiehl's Calendula Herbal-Extract Toner Foto: PR
Calendula Herbal-Extract Toner još je jedan proizvod koji će naša koža ljeti obožavati jer sadrži ekstrakt nevena, alantoin i korijen čička, koji pomažu u umirivanju i hidratiziranju kože. Taj će tonik pružiti koži pravo osvježenje i dodatno je nahraniti, a posebno će biti drag onima koji se bore s masnom kožom jer pomaže smanjiti količinu sebuma.

Ljeti se želimo pohvaliti blistavom kožom zdravog izgleda, a u tome će nam najbolje pomoći suho ulje za tijelo Creme de Corps Nourishing Dry Body Oil, koje će je učiniti mekom, glatkom i sjajnom. Sadrži ulje sjemenki grožđa i skvalan, koji pomažu u hidrataciji kože, a i divno miriše. Luksuzno suho ulje obavit će vas u nježnu aromu vanilije i badema, a unatoč tome što je ulje, njegova je tekstura lagana i ne ostavlja masni film. Za Creme de Corps Nourishing Dry Body Oil suho ulje od 175 ml za tijelo vrijedit će poseban popust od 40 %, koji bi bilo šteta propustiti jer je ono idealni partner za vruće ljetne dane kada kožu želimo nagraditi i razmaziti mirisnim proizvodima i tako joj podariti samo najbolje.
Kiehl's Ultra Pure High-Potency Serum 1.5% Hyaluronic Acid Kiehl's Ultra Pure High-Potency Serum 1.5% Hyaluronic Acid Foto: PR
Koža ljeti zahtijeva svu moguću pomoć kako bi ostala sjajna i nahranjena. Kiehl's Ultra Pure High-Potency Serum 1.5% Hyaluronic Acid kreiran je upravo za to jer želi suhoj koži pružiti potporu u obnovi i hidrataciji. Sadrži svega sedam sastojaka, a glavna je zvijezda hijaluronska kiselina, koja pomaže u zadržavanju vlage u koži. Zahvaljujući toj maloj, ali snažnoj njezi smanjuje se pojava bora i povećava elastičnost kože.
Kiehl's Ultra Light Daily UV Defense SPF 50 PA++++ Kiehl's Ultra Light Daily UV Defense SPF 50 PA++++ Foto: PR
Iz kuće se ljeti ne izlazi bez snažnog SPF-a koji će kožu zaštititi od negativnog utjecaja sunčevih zraka i produljiti mladolik izgled kože lica. Krema za zaštitu od sunca Kiehl's Ultra Light Daily UV Defense SPF 50 PA++++ nudi visoku razinu zaštite kože zahvaljujući naprednoj tehnologiji koja se aktivno bori protiv agresora dok istovremeno marljivo radi na uklanjanju vidljivih znakova starenja kože. Za razliku od ostalih krema sa zaštitnim faktorom, izrazito je lagana i brzoupijajuća te pruža cjelodnevnu hidrataciju.

Koliko god da volimo sunce i more, zbog njih naša koža ljeti zahtijeva posebnu njega. Osim jakog SPF-a treba je razmaziti i kremama koje će joj dati potrebnu vlažnost. Zato ćemo u svom koferu sigurno osloboditi mjesta i za ovih nekoliko fenomenalnih Kiehl'sovih proizvoda po sniženoj cijeni, koji će poput malih superheroja zaštiti kožu i podariti joj svjež i blistav izgled.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Kiehl's po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju