Došlo je doba godine kada treba smisliti što tražiti Djeda Božićnjaka za Božić, a sami pogled na sobu vašeg djeteta, stvara vam još veće nedoumice koja igračka je pravi odabir. S kojom će se igrati ''duže od pet minuta'', s kojom se može igrati godinama, koja razvija motoriku i kreativnost, a istovremeno ludo zabavlja.

 

Jedna od takvih igračaka je staza za ludu vožnju Magic Tracks, koja se vratila, i to veća i bolja.

Set Magic Tracks djeca mogu sastavljati sama već od četvrte godine života, što razvija njihovo samopouzdanje i omogućuje samostalnost u igri. Igra s ovom ludom trkačom stazom zabava je za dječake, ali i djevojčice svih uzrasta, pa čak joj i roditelji neće moći odoljeti.

Magic Tracks ima i do 200 dijelova trkaće staze ukupne duljine 3 m i 16 nevjerojatnih dodataka.

Staza za ludu vožnju Magic Tracks zabava je za djevojčice i dječake Staza za ludu vožnju Magic Tracks zabava je za djevojčice i dječake Foto: PR

Igra uz Magic Tracks može trajati i do dugo u noć jer svijetli u mraku kao i autići. Trebate samo ostaviti stazu na svjetlu nekoliko sati i možete gledati spektakularnu utrku neonskih boja posebno fantastičnu kada u utrku uključite i autić s LED svjetlima.

PR PR

Set Magic Tracks može se stvoriti i ispod vašeg bora ako zaigrate kviz.

Čitateljicu koja najbrže točno odgovori na tri jednostavna pitanja, darujemo jednim setom Magic Tracks za ludu vožnju koji uključuje 2 autića, prometne znakove, kameni i cigleni zid te dodatno X križanje - idealno za brze utrke.

Zaigrajte kviz i osvojite Magic Tracks Zaigrajte kviz i osvojite Magic Tracks

Igračke koje bi trebali izbjegavati su velike plišane igračke- dijete obično ima najdražeg plišanca s kojim se voli igrati dok ostalih nekoliko uvijek skuplja prašinu.

Svečana odjeća poput finih košulja, bijelih hlača i slično također su poklon koji bi trebali preskočiti jer će takve komade odjeće djeca obući jednom ili nijednom, ako se slučajno ne ukaže prilika, i vjerojatno prerasti.

Igračke s glazbom koja se ne može ugasiti isto su nepoželjan poklon, osim što mogu ''izludjeti'' roditelje, i djeca će biti frustrirana jer je ne mogu kontrolirati. I djeci ponekad odgovara mir i tišina dok se igraju.

Dobitnik Magic Tracks je MARKO LUKAC. Čestitamo!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju