Dizajneri Kliškinić i Šabarić uoči zimske sezone predstavljaju kolekciju novih KLISAB kaputa prepoznatljive stroge forme s naglaskom na ramenima.

KLISAB kaputi fokalno mjesto svake ranije zimske KLISAB kolekcije u novoj sezoni zauzimaju front stage. Kolekcijom koju čine 12 novih modela kaputa i predimenzionirani šalovi nagrađivani domaći dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić posvetili su se najtraženijem KLISAB produktu kojeg osobno uživaju dizajnirati.

Slika nije dostupna Klisab: Kolekcija za jesen u kojoj su baloneri i torbe glavne zvijezde

Dominantnim karakterom dizajna kaputa koji nadilazi trendovske okosnice, Kliškinić i Šabarić kreirali su novi outwear koji lako dopunjuje i jednostavne outfite, čineći ih izuzetnima.

Novi KLISAB kaputi su prepoznatljive stroge forme s naglaskom na ramenima. Ranije popularan motiv kvadrata javlja se u patchwork kombinacijama materijala, a u kolekciji je i oslikan kistom, air brush tehnikom ili prošivima.

Slika nije dostupna Klisab: Proljetna kolekcija za žene i djevojke koje se vole osjećati slobodno

Završni ručni radovi i ručno oslikavanje sve kapute čine unikatnima. U izradi su korišteni vuneni štofovi zagasitih boja, a u kolekciji kaputi su upotpunjeni predimenzioniranim šalovima, jednobojnim ili u patchwork kombinaciji raznobojnih kvadrata s dugačkim nepravilnim resama.

Novi KLISAB kaputi i šalovi dostupni su na njihovim internetskim stranicama.

Vizuale kampanje fotografirao je Jakov Baričić, produkciju potpisuje Nikola Beban, Ante Pažanin za Alfaparf Milano stilizirao je kosu, Saša Joković za Estée Lauder je oblikovatelj šminke.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju