Kako drugačije nego radno, Maja Šuput u Novu 2023. godinu ušla je radno, a novogodišnji nastup imala je u luksuznom hotelskom kompleksu u Umagu. S Majom je ondje bio i njezin sinčić Bloom Tatarinov, a dječak se, prije početka mamina nastupa, malo prošetao pozornicom te pokazao svoj outift za najluđu noć u godini.

Bloom Tatarinov izgledao je kao pravi mali gospodin odjeven u bijeli sako s crnim detaljima ispod kojeg je nosio bijelu košulju s crnom leptir mašnom. Dolje je nosio crne hlačice na crtu i lakirane crne cipelice.

Kako se vidi na fotografijama, Bloom se okušao i za bubnjevima, a za fotografije s dočeka Nove godine u Umagu pozirao je poput pravog profesionalca.

Gotovo je Majo, Bloom krade šou. Presladak je, komentirala je na Instagramu jedna pratiteljica Maje Šuput. Bloomić je svojim stajlingom i slatkoćom mnoge raspametio te su napisali:

Mali gospon, prosim lijepo!

Daj lažeš... Koja slatkoća, majko mila.

Koji si ti frajer, poludjet ću.

Ali nanulice male, jaooo!

Mama Maja Šuput na Instagramu je objavila i kratku videosnimku Blooma na pozornici uz novogodišnju čestitku:

Ući u Novu sa stilom... Sve najbolje dragi ljudi.

A frajerčić Bloom u videosnimci zauzeo je pozu zbog koje je neke podsjetio na legendarnog pjevača.

Ima stav ko Zdravko Čolić, poručila je Majina pratiteljica.

Zbog Bloomovih fotografija iz Miamija i sami poželimo otputovati na Floridu Bloom u Miamiju - 11 Bloom u Miamiju - 9 Bloom u Miamiju - 6 +8 Bloom u Miamiju - 4

Pogledajte kako se Bloom modno uskladio s mamom Majom Šuput u bež kombinaciji Modno usklađeni Bloom Tatarinov i njegova mama Maja Šuput - 2 Modno usklađeni Bloom Tatarinov i njegova mama Maja Šuput - 5 Modno usklađeni Bloom Tatarinov i njegova mama Maja Šuput - 3 +1 Modno usklađeni Bloom Tatarinov i njegova mama Maja Šuput - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju