Frizura kob najnoviji je trend za koji je zaslužna Catherine Middleton. Ona se nedavno ošišala, a nova Kateina frizura odmah je dobila i vlastiti naziv te "zaradila" mnoštvo komplimenata

Već godinama Catherine Middleton nalazi se pod povećalom javnosti, i to ponajviše zbog svog izgleda. Ovoga puta riječ je o njezinoj najnovijoj frizuri, kobu.

Tako se početkom srpnja Catherine ošišala, a nova frizura dobila je i vlastiti naziv – kob.

Catherine Middleton nedavno se ošišala, a nova frizura dobila je i vlastiti naziv - kob

Kate je prije imala dugačku slojevitu kosu, a sada se ošišala na kob. Frizura sama po sebi nije nova, ali je sada prozvana 'kob' kao personalizacija nove frizure Kate Middleton, pojašnjava frizerka Nikolina Perković iz frizerskog studija Nikas.

KOB – NEPOGREŠIV IZBOR ZA LJETO

Zapravo je riječ samo o personaliziranom nazivu za dugi bob, odnosno lob (eng. long bob). Tako je kob skraćenica za "Kate bob".

Lob je od prošle godine dosta aktualan. Odlična je frizura jer odgovara i ravnoj i valovitoj kosi, a lako se mogu i napraviti valovi kojih nema. Lagana je za održavanje i pristaje baš svakom licu, kazala je Perković.

Nova frizura Catherine Middleton zasigurno će biti poticaj onima koji još nisu sigurni žele li ošišati svoju dugačku kosu jer s kobom se i dalje zadržava dovoljna dužina kose za visoki rep ili punđu.

Ova frizura je idealan izbor jer pristaje baš svakom licu te je lagana za održavanje

Osim dužine, Catherine je promijenila i boju kose. No, riječ je o vrlo blagom prijelazu boja. Frizura kob s tankim pozlaćenim pramenovima idealna je za ljeto.

Kob može biti jednobojan ili malo osjenčan uz lice. Ili pak prema vrhovima kose kako bi se stvorio lagani ombre efekt, navodi Perković.

Savjet Nikoline Perković:
Za jednostavno stiliziranje koba na moru dok ste na plaži i kosa se suši, možete je "zarolati" u punđu, a kasnije raspustiti kako bi se postigli krupni valovi.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju