Neželjenih dlačica na tijelu najbolje se rješavati kada nam je koža svjetlija, a dlačice tamnije, baš u ovo vrijeme kada preplanuli ten jenjava. Otkrivamo s čim i kako ukloniti dlačice čak i na onim najosjetljivijim mjestima u samo 10 minuta tjedno.

Želimo li biti sigurni da iduće ljeto nećemo brinuti o glatkoj koži bez neželjenih ili uraslih dlačica, na tome je najbolje početi raditi sada, nakon ljeta.

IPL tretmani koji se mogu raditi kod kuće rade na principu svjetlosne energije koja se prenosi kroz površinu kože i apsorbira se u melaninu prisutnom u dlačicama. Takva apsorbirana svjetlosna energija se ispod površine kože pretvara se u toplinsku energiju, onesposobljavajući folikul dlake te sprječavajući daljnji rast.

Tretirane dlačice potom prirodno ispadaju tijekom razdoblja koje može varirati od nekoliko dana do 1-2 tjedna, ovisno o pojedincu.

Zašto je sada najbolje vrijeme za tretmane?

Najbolji rezultati vidjet će se kod onih svijetle puti i tamne dlake, a oni bolji uređaji poput Smoothskin Bare Fit-a i njegovog jedinstvenog Skin Tone Sensor-a odnosno senzora za ton kože koji prepoznaje kompatibilan ton kože i samo tada bljeska te time osigurava siguran tretman. SmoothSkin Bare Fit pogodan je za većinu tonova kože i boja dlačica, ali se ne preporučuje za vrlo tamnu kožu ili vrlo svijetle dlačice na tijelu.

Smoothskin Bare Fit Smoothskin Bare Fit Foto: PR

Ne preporuča se upotrebljavati SmoothSkin Bare Fit IPL uređaj ako je koža umjetno ili prirodno preplanula ili ako je opečena od prekomjernog izlaganja suncu. U tim slučajevima trebalo bi se pričekati barem jedan tjedan dok opeklina od sunca ili preplanulost ne nestane. Isto tako se i poslije tretmana ne preporuča izravno izlaganje suncu zbog osjetljivosti kože pa se ovo vrijeme čini kao idealno za uhvatiti se u koštac s neželjenim dlačicama.

Smoothskin Bare Fit razvili su originalni pioniri IPL-a u Velikoj Britaniji, vodeći svjetski stručnjaci za IPL s više od 30 godina iskustva. S preko tri tisuće kliničkih tretmana provedenih na različitim tonovima kože, stvorili su učinkovit i najbrži uređaj na tržištu uz koji tretman cijelog tijela traje samo 10 minuta tjedno, a pruža primjetno smanjenje dlačica u samo četiri tjedna.

Kako izgleda tretman kod kuće?

Prije svakog IPL tretmana potrebno je ukloniti dlačice britvicom ili depilacijom, s kojima ćete se uskoro zauvijek oprostiti.

Smoothskin Bare Fit uređaj aktivira se jednim dodirom i ispucava 100 bljeskova u minuti pa možete tretirati cijelo tijelo - donji i gornji dio nogu, bikini područje i pazuhe - u samo 10 minuta bezbolnog tretmana.

Smoothskin Bare Fit tretira cijelo tijelo u samo 10 minuta Smoothskin Bare Fit tretira cijelo tijelo u samo 10 minuta Foto: PR

Ovaj uređaj dolazi i s preciznim nastavkom kojim možete tretirati dlačice na licu, prstima, odnosno svim nezgodnijim područjima te se tada preporučuje Stamp Mode, odnosno način rada pritiskom pogodan za manja i osjetljiva područja.

Za veća područja tijela, preporučuje se Glide Mode iliti klizni način rada uz koji uređaj neprestano treperi za jednostavan i brz tretman.

Smoothskin Bare Fit rješava vas dlačica u samo 10 minuta tjedno Smoothskin Bare Fit rješava vas dlačica u samo 10 minuta tjedno Foto: PR

Kada krenete u rješavanje dlačica Smoothskin uređaj je dovoljno koristiti jednom tjedno po 10 minuta sljedećih 12 tjedana

Nakon toga nadopunjujte tretmane po potrebi svaka dva do četiri tjedna kako biste ostali bez dlačica, a vjerujemo da niti jedna neće ostati pošteđena!

Inovativne i najpopularnije gadgete iz beauty svijeta možete razgledati i isprobati u ekskluzivno uređenom Rox Beauty Storeu u Ilici 54, Zagreb, osobno ili putem VR šetnje. Rox Beauty Store je uredila Brigada, a atraktivnu trgovinu posjetile su brojne domaće zvijezde i poznati infleunceri. Među njima su bile Severina, Lana Jurčević, Dora Predojević, Pamela Smoljanić, Valentina Walme i Ana Ude.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Rox Beauty po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju