Kad idu u potragu za novim stanom ili kućom ljudi obično odjenu nešto udobno jer ipak je to potraga koja traje, ali to nije i slučaj s holivudskom zvijezdom Jennifer Lawrence. Mlada glumica već nekoliko dana traži novi stan po New Yorku u čemu je redovito uslikaju fotografi, a tako je bilo i u nedjelju kad je zgodna 24-godišnjakinja fotografirana u svojem dosad možda najboljem izdanju

Potragu za novim stanom u New Yorku Jennifer Lawrence nastavila je u nedjelju, a njena odjevna kombinacija 'vrištala' je kako je ovog puta sigurna da će savršeni dom i naći.

Jennifer je odličnu liniju istaknula u crnoj uskoj suknji s 'drskim' prorezom i crnom topiću. Iako je pokazala i dekolte, goli trbuh i noge, odnosno unutarnju stranu bedara koja je virila kroz prorez, uspjela je zadržati dovoljnu granicu ukusu.

Sandale na petu s potpisom Jimmyja Chooa odlično su pasale uz odjevnu kombinaciju. I frizura bila je besprijekorna, kao stvorena za ovu horoskopsku Lavicu. Njena duga gusta plava kosa ošišana slojevito lepršala je zrakom. Svojom pojavom Jennifer je potvrdila da voli trendove iz prošlosti koji su opet u modi – kratki topić bio je trend 1990-ih, a kosa ošišana u lepršavim slojevima trend 1970-ih.

Jennifer Lawrence možda je poznata kao najveća holivudska zezantica, ali ovim stylingom pokazala je da itekako ozbiljno shvaća svoj posao i pojavljivanje u javnosti.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju