Uvijek volimo zaviriti u luksuzne domove poznatih i slavnih, a sada imamo priliku pogledati kroz prozor bračne rezidencije trenutno najpoznatijeg bivšeg para na svijetu – Johnnyja Deppa i Amber Heard.

Nedavno su američki mediji objavili kako je mjesto koje su Depp i Heard za vrijeme kratkog 15-mjesečnog braka nazivali domom, sada stavljeno na tržište.

Luksuzni penthouse smješten je u samom centru Los Angelesa, na vrhu povijesne zgrade Eastern Columbia i upravo je prodan za 1,8 milijuna dolara.

Johnny je kupio ukupno pet stambenih jedinica na ovoj luksuznoj lokaciji, a nakon razvoda ih je sve prodao i na njima zaradio vrtoglavih 13 milijuna dolara.

Ovaj luksuzni stan dvoetažna je rezidencija koja se prostire na 1780 četvornih metara prostora. Sastoji se od jedne spavaće sobe, dvije kupaonice, terase i bazena, intimnog dnevnog boravka koji se nalazi ispod trendi stubišta te kuhinje, a okružen je finim restoranima i vrhunskim dizajnerskim trgovinama.

Galerija Penthouse Johnnya Deppa i Amber Heard - 1 Penthouse Johnnya Deppa i Amber Heard - 2 Penthouse Johnnya Deppa i Amber Heard - 3 +8 Penthouse Johnnya Deppa i Amber Heard - 4

Interijer spaja nekoliko stilova, a rezultat je "wow" 

Interijer spaja nekoliko stilova od kojih je industrijski najupečatljiviji. Cijelim stanom odišu neutralne boje koje su dale dojam još većeg prostora. Zidovi su obojeni u prozračnu bijelu boju, a u dnevnom boravku ima puno svjetla zahvaljujući velikim prozorima.

  Penthouse Johnnya Deppa i Amber Heard - 8 Penthouse Johnnya Deppa i Amber Heard - 8 (Foto: Profimedia)

U kuhinji se industrijski stil sastao s klasičnim regency stilom kojega karakterizira ukrašavanje prostora s dodatcima poput krzna i drveta. Osim metalik kuhinjskih elemenata i drvenog jednostavnog stola, u toj su prostoriji smještena i dva trosjeda, namijenjena za odmor nakon jela.

Penthouse Johnnya Deppa i Amber Heard - 6 Penthouse Johnnya Deppa i Amber Heard - 6 (Foto: Profimedia)

Dvije etaže spaja tamno stubište, a na katu se smjestila spavaća soba. Zidovi su također bijele boje, a monotoniju su razbile trendi industrijske cigle smještene na sjevernoj strani kreveta.

Penthouse Johnnya Deppa i Amber Heard - 3 Penthouse Johnnya Deppa i Amber Heard - 3 (Foto: Profimedia)

Spavaća soba je kombinacija drveta, metala i kamena i savršen je primjer odlične realizacije industrijskog stila.

Penthouse Johnnya Deppa i Amber Heard - 7 Penthouse Johnnya Deppa i Amber Heard - 7 (Foto: Profimedia)

Kupaonica je uređena u nešto luksuznijom tonu, gdje su također odlično iskombinirani mramor i drveni ukrasi.

Ova kultna zgrada, tek je 2006. pretvorena u stambeni prostor s nizom pogodnosti kao što su krovni bazen sa slanom vodom, spa, fitness studio, terasa za sunčanje, zen vrt i 24-satni nadzor profesionalnog vratara. Tko je god vlasnik ovog luksuznog objekta, ne sumnjamo da će uživati u životu.

Penthouse Johnnya Deppa i Amber Heard - 2 Penthouse Johnnya Deppa i Amber Heard - 2 (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju