Povodom 25. godišnjice serije Prijatelji dizajner Ralph Lauren udružio se sa studijem Warner Bros i pustio kolekciju inspiriranu likom omiljene prijateljice Rachel Green, koju je u seriji igrala glumica Jennifer Aniston.

Galerija Stilu Rachel Green divile su se žene diljem svijeta Kožna jakna, 798 dolara (5333,33 kn) Kaput, 2998 dolara (20036,74 kn) +3 Midi suknja, 698 dolara (4664,99 kn)

Serija Prijatelji prvi put se pojavila na malim ekranima prije već spomenutih 25 godina, što znači da su se prije 25 godina žene prvi put počele inspirirati odjevnim kombinacijama i stilom Rachel Green.

Obožavatelji serije znaju da je Rachel, između ostalog, radila za Bloomingdales i Ralph Lauren, a oni su se sada udružili s Warner Brosom i imaju kolekciju koja slavi tu prijateljicu.

Sviđaju li vam se komadi inspirirani stilom Rachel Green?

glasova:

Rachel Green bila je neosporna modna ikona popularne serije. Imala je frizuru i modni izričaj kojima su se divile žene diljem svijeta (i još uvijek se dive), a tijekom desetljeća prikazivanja serije bila je inspiracija i za neke nove trendove.

Jednu od njezinih prepoznatljivih kombinacija činili su mini suknja i crne čarape, ali i sve drugo što bi odjenula izgledalo je fantastično pa su mnoge žene htjele izgledati baš kao Rachel. Od prikazivanja posljednje epizode serije prošlo je 15 godina, a njezin stil i dalje se smatra nepogrešivim. Zato nimalo ne čudi izlazak ove kolekcije.

NOSIVI I MODERNI KOMADI

Kolekcija komada namijenjenih za odlazak na posao sastoji se od komada po kojima je Rachel Green bila prepoznatljiva 1990-ih i 2000-ih godina, a koji su prilagođeni 2019. godini.

Među njima su kožne hlače i suknje, pletivo, prugasta odijela i mini i midi suknje, kao i dašak leopard-uzorka.

Oni koji će ove komade kupovati u Bloomingdalesu moći će uživati i u besplatnoj šalici kave u kafiću napravljenom po uzoru na Central Perk, a na trećem katu robne kuće moći će posjetiti ured koji će biti replika ureda Rachel Green.

Svi ostali komade će moći kupiti online. Dio odjevnih komada pogledajte i u našoj galeriji, a odigrajte i kviz koji će vam otkriti koji bi lik iz kultne serije bio vaš najbolji prijatelj.

Rachel Green Rachel Green (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju