Webshop za psiće Double Trouble Dog Boutique predstavlja limitiranu kolekciju ogrlica za pse u kompletu s "matching" narukvicama za vlasnike

Galerija Double Trouble Dog Boutique - 11 Double Trouble Dog Boutique - 8 Double Trouble Dog Boutique - 12 +5 Double Trouble Dog Boutique - 10 Psi i njihovi vlasnici dijele posebnu ljubav i povezanost. U čast te nesebične i bezuvjetne ljubavi, u Double Trouble Dog Boutique-u, prvom hrvatskom webshop butiku za psiće, osmislili su posebnu limitiranu kolekciju Love Connection.

Kolekciju istih ogrlica i narukvica za pse i njihove vlasnike "Matching" napravljene su od najfinijih materijala, a u ponudi se nalaze u pet različitih boja. Cijena kompleta ogrlice i narukvice je 240 kn,a mogu biti personalizirane pa tako na njima mogu biti otisnuti ime ili inicijali psića.

Ove luksuzne ogrlice i narukvice napravljene su od najfinije talijanske kože podstavljene sa brušenom kožom za izvanrednu kvalitetu, te su ručno izrađene u Hrvatskoj po najvišim standardima.

Dostupne su u osam veličina kako bi savršeno pristala vašem najboljem prijatelju, dok narukvica dolazi u jednoj unisex veličini.

Osim personaliziranog natpisa, možete birati i boje te su ogrlice i narukvice dostupne u rozoj, crvenoj, plavoj, zelenoj i crnoj boji.

Novost je i pripadajuća vodilica koja je savršeni komplet uz limitirane Love Connection ogrlice. Vodilica je izrađena od elegantne klasične crne kože sa luksuznim zlatnim detaljima i također je ručno izrađena u Hrvatskoj od kvalitetne talijanske kože.

Od istog materijala napravljen je i poseban komad ove limitirane kolekcije – preslatka Dong torbica za vrećice koja je savršen dodatak svakoj vodilici i izvrstan modni detalj.

Želja vlasnica brenda je da pomognu vašem najboljem prijatelju da bude moderan, elegantan i u trendu, kao što i mi svi sami želimo biti.

Double Trouble Dog Boutique nastao iz ideje dviju zaljubljenica u svoje psiće. Sonja i Petra krenule su od ideje da bi psići trebali izgledati dobro i moderno kao i njihovi vlasnici, ali da im u isto vrijeme bude ugodno.

Njihova želja i misija je da pomognu vašem najboljem prijatelju da bude moderan, elegantan i u trendu, kao što i mi svi sami želimo biti, i naravno, presladak kakav i je.

Ovaj jedinstveni online butik za pse nudi cjelokupnu ponudu, od svakodnevne ogrlice i zdjelice do ekstra posebnog outfita za svečanu prigodu.

Njihov cilj je ponuditi najbolju kvalitetu i najnovije trendove po razumnim cijenama. Osim samog webshopa, Sonja i Petra jedan dio asortimana same proizvode gradeći svoj brend za psiće - Double Trouble.

Unutar svog brenda u ponudi imaju ogrlice, dekice i marame koje same rade, dok vodilice od konopa ili kože, Doggy vješalice i Toybox igračke za njih izrađuju po njihovoj ideji.
Double Trouble Dog Boutique - 8 Double Trouble Dog Boutique predstavio je novu kolekciju "Matching" Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju