Britney Spears i Christina Aguilera započele su glazbenu karijeru kao 12-godišnjakinje u Disneyjevoj televizijskoj emisiji Mickey Mouse Clubhouse te odmah pokazale zapanjujuće glazbene sposobnosti.

Galerija Britney Spears karijeru je započela još kao 12-godišnjakinja Britney Spears s 12., 17. i 39. godina Christina Aguilera s 12, 17 i 40 godina +5 Miley Cyrus s 14, 22 i 29 godina

Nisu bile ni punoljetne kada su objavile svoje debitantske albume – Baby One More Time i Christina Aguilera 1999. godine. No to nije spriječilo njihove menadžere da im nametnu imidž zavodnica odijevajući ih pripijene i kratke odjevne komade poput mini suknja i crop-topova.

Miley Cyrus je, pak, ciljano počela nositi oskudnu scensku odjeću u svojim 20-godinama kako bi vizualno napravila odmak od Hannah Montana – televizijskog lika koji ju je proslavio i s kojim su je mnogi poistovjećivali.

Christina Aguilera s 12, 17 i 40 godina Christina Aguilera s 12, 17 i 40 godina (Foto: Profimedia.hr / Guliver / Profimedia.hr)

Billie Eilish izdala je svoju prvu pjesmu Ocean Eyes na SoundCloudu kad je imala tek 15. godina te je postala instant internetska senzacija. Pažnju je od najranijih početaka privlačila osebujnim glasom i glazbom, ali i svojim modnim kombinacijama.

Vogue magazin njezin je modni put opisao kao „lekciju žestoke individualnosti“. Umjesto koketiranja s modnim komadima koji ističu ženstvene adute, njezine tinejdžerske godine obilježile su predimenzionirane siluete.

Miley Cyrus s 14, 22 i 29 godina Miley Cyrus s 14, 22 i 29 godina (Foto: Profimedia.hr / Guliver)

Ona je ultimativni primjer eklektične mode generacije Z koja kombinira elemente skejterske i goth subkulture te provocira standarde ljepote malim stilističkim detaljima na svakom koraku – od (pre)dugih umjetnih noktiju do neonski zelene kose podcrtane upečatljivim izrastom.

Slika nije dostupna Kako danas izgledaju slavne pjevačice koje su bile popularne u 80-ima?

Billie Eilish nastavila je provocirati i u punoljetnosti – ironično – sa seksepilnim komadima odjeće koje su mnogi željeli da nosi od svojih glazbenih početaka.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kako se mijenjao modni stil slavnih pjevačica koje su karijeru započele još kao djevojčice.

Billie Eilish s 15 i 20 godina Billie Eilish s 15 i 20 godina (Foto: Profimedia.hr / Guliver)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju