Kolinda Grabar-Kitarović na Pantovčaku je dočekala predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. Za taj važni državnički posjet predsjednica Hrvatske izabrala je kaput Etno butika Mara koji na rukavima glagoljicom ima ispisanu snažnu poruku

Galerija Kolinda Grabar-Kitarović u \'generalskom\' kaputu za susret s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem - 4 Kolinda Grabar-Kitarović u \'generalskom\' kaputu za susret s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem - 2 Kolinda Grabar-Kitarović u \'generalskom\' kaputu za susret s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem - 5 +2 Kolinda Grabar-Kitarović u 'generalskom' kaputu za susret s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović za susret s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem odjenula je klasičnu kombinaciju koja se sastoji od crnih hlača i crnog kaputa brenda Etno butik Mara.

Kolinda Grabar-Kitarović odjenula je kaput brenda Etno butik Mara kojem na rukavicama glagoljicom piše 'hrabrost'

Na rukavima kaputa "generalskog" kroja glagoljicom je ispisana riječ "hrabrost", čime je hrvatska predsjednica poslala važnu poruku. Kolinda Grabar-Kitarović za doček Aleksandra Vučića na Pantovčaku odlučila se i za udobnu obuću te je nosila cipele ravnog đona.

Predsjednica je izabrala naš model kaputa koji inače ukrašavaju alkarski motivi, no ona je željela da na rukavima bude napisano glagoljicom hrabrost, istaknula je dizajnerica Marija Milković koja s mamom Vesnom stoji iza Etno butika Mara koji je napravio ovaj odjevni komad.

Kolinda Grabar-Kitarović već je nosila odjevnu kombinaciju ovoga zagrebačkog brenda. U lipnju prošle godine sastala se s Aleksandrom Vučićem u Beogradu noseći crni sako na čijim je rukavima glagoljicom bila napisana riječ "ljubav".
Kolinda Grabar-Kitarović u \'generalskom\' kaputu za susret s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem - 3 Kolinda Grabar-Kitarović u 'generalskom' kaputu za susret s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem (Foto: Igor Soban/Pixell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju