Sinoć se na pariškom stadionu Park prinčeva održala 1. utakmica osmine finala Lige prvaka. Njemački Bayern doslovno je pobijedio Paris Saint-German na njihovu terenu, a gol za Bayern zabio je Kingsley Coman.

Galerija Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović u LV košulji, bijelim hlačama i crvenim štiklama sa šljokicama na tribinama Kolinda Grabar Kitarović na stadionu prati utakmicu Hrvatske i Maroka - 2 +5 Kolinda Grabar-Kitarović u Katru

Najbolji strijelac Svjetskog prvenstva u Katru, Kylian Mbappé, dao je gol za PSG koji je naposljetku poništen, pa nije došlo do izjednačenja.

Tu utakmicu s tribina pariškog stadiona pratila je i Kolinda Grabar-Kitarović, bivša hrvatska predsjednica i velika ljubiteljica nogometa. Na utakmicu je došla u majici jednog poznatog hrvatskog bezalkoholnog pića s duhovitim natpisom.

Na Parku prinčeva ja sam kraljica, pisalo je na majici, preko koje je Kolinda odjenula elegantan sako u crnoj boji. Fotografiju svojeg navijačkog izdanja objavila je u priči na Instagramu.

Haljina Kolinde Grabar-Kitarović koja je nadmoćno pobijedila odabir Melanije Trump Kolinda Grabar Kitarović u bijeloj haljini u Katru Kolinda Grabar-Kitarović na dan inauguracije 2015. godine Na inauguraciji Zorana Milanovića 2020. godine +7 Opća skupština Ujedinjenih naroda 2019. godine

Nije otkrila za koga je jučer navijala i je li razočarana zbog poraza PSG-a ili pak sretna zbog pobjede Bayerna, ali jedno je sigurno - Kolinda je jučer imala najbolju majicu na stadionu.

Kolinda Grabar-Kitarović na utakmici između Bayerna i PSG-a Kolinda Grabar-Kitarović na utakmici između Bayerna i PSG-a (Foto: Printscreen @kolinda_gk/Instagram)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju