Hrvatski olimpijski odbor priredio je završnu godišnju svečanost po imenu Veliki dan hrvatskog sporta te dodijelio nagrade neuspješnijim sportašicama, sportašima i trenerima u zagrebačkom hotelu Westin.

Galerija Kolinda Grabar-Kitarović na Velikom danu hrvatskog sporta 2023. - 2 Kolinda Grabar-Kitarović na Velikom danu hrvatskog sporta 2023. - 3 Kolinda Grabar-Kitarović na Velikom danu hrvatskog sporta 2023. - 1 +3 Kolinda Grabar-Kitarović u haljini brenda Edeline Lee

Na Velikom danu hrvatskog sporta pojavila se i istaknuta članica Hrvatskog olimpijskog odbora Kolinda Grabar-Kitarović koja je zablistala u upečatljivoj haljini koja je na suptilan način naglasila njezine ženstvene adute.

Bivša hrvatska predsjednica pozornost je plijenila u midi modelu s dugim rukavima u kraljevskoj plavoj boji koja sjajno pristaje damama različite puti.

Kolinda Grabar-Kitarović u haljini brenda Edeline Lee Kolinda Grabar-Kitarović u haljini brenda Edeline Lee (Foto: Marko Prpic/Pixsell)

Naziv kraljevsko plava prvi put je korišten početkom 19. stoljeća, a potječe iz Engleske. Tamo je navodno stvorena za natjecanje u izradi haljine za kraljicu Charlotte, koja je vladala od 1744. do 1818. godine.

Kolinda Grabar-Kitarović za to sportsko događanje odabrala je model Vanessa britanskog brenda Edeline Lee.

Haljinu krasi zanimljiv kroj s presvučenom tkaninom preko prednjeg dijela koji odiše pomaknutom elegancijom, a uz koje su se lijepo uklopile cipele visokih potpetica i crna torbica.

Haljina Vanessa britanskog brenda Edeline Lee u Harrodsu se prodaje po cijeni od 1447 eura - 2 Haljina Vanessa britanskog brenda Edeline Lee u Harrodsu se prodaje po cijeni od 1447 eura - 2 (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Kako se stil Kolinde Grabar-Kitarović mijenjao s godinama? Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović +22 Kolinda Grabar-Kitarović na premijeri u riječkom HNK-u 2007.

Kolinda Grabar-Kitarović u cipelama koje žene obožavaju jer uz njih sve izgleda elegantnije Kolinda Grabar-Kitarović Poslovna elegancija Kolinde Grabar-Kitarović - 6 Poslovna elegancija Kolinde Grabar-Kitarović - 5 +1 Poslovna elegancija Kolinde Grabar-Kitarović - 4

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju