U Zagrebu je u četvrtak održan ministarski sastanak u okviru IV. sastanka Partnerstva za transatlantsku energetsku i klimatsku suradnju. Među okupljenima je bila i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Galerija Kolinda Grabar-Kitarović Poslovna elegancija Kolinde Grabar-Kitarović - 6 Poslovna elegancija Kolinde Grabar-Kitarović - 5 +1 Kolinda Grabar-Kitarović na sastanku

U skladu s prigodom bivša predsjednica odlučila se za poslovnu eleganciju.

Na sastanak je tako stigla u tamnom odijelu sastavljenom od sakoa i hlača, ispod kojeg je nosila bluzu s cvjetnim uzorkom i mašnom. Radi se o takozvanom pussy bow modelu s trakama za vezanje.

Poslovna elegancija Kolinde Grabar-Kitarović - 5 Ispod sakoa nosila je bluzu s mašnom (Foto: Zeljko Puhovski/Cropix)

Kada je u pitanju obuća, hrvatska političarka i diplomatkinja odlučila se za nepogrešivu klasiku. Nosila je kožne salonke u bež boji.

Poslovna elegancija Kolinde Grabar-Kitarović - 3 Bež salonke su nepogrešivi modni klasik (Foto: Zeljko Puhovski/Cropix)

Modeli u boji kože među ženama su jednako omiljeni kao crni modeli štikli jer vizualno produžuju nogu i cijelu figuru te uz njih sve izgleda posebno elegantno. Klasik koji nikad ne izlazi iz mode mnoge dame imaju u ormaru kao savršen odabir za razne prigode.

Navijačica Kolinda opet u akciji: Majica s odvažnom porukom za Ligu prvaka Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović u LV košulji, bijelim hlačama i crvenim štiklama sa šljokicama na tribinama Kolinda Grabar Kitarović na stadionu prati utakmicu Hrvatske i Maroka - 2 +5 Kolinda Grabar-Kitarović u Katru

Bivša predsjednica kosu je oblikovala u elegantnu nisku punđu, a izdanje je upotpunila naušnicama s biserima i metalnim ručnim satom.

Poslovna elegancija Kolinde Grabar-Kitarović - 6 Bivša predsjednica nosila je tamno odijelo i bež salonke (Foto: Zeljko Puhovski/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju