Brojne su poznate osobe prošetale centrom Zagreba uoči utakmice između Hrvatske i Španjolske, a među njima je bila i bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Već je dobro poznato da je bivša predsjednica strastvena navijačica, a to smo posebno imali priliku vidjeti na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, kad su naši Vatreni osvojili srebro zlatnoga sjaja. Na ovom ćemo Europskom prvenstvu, sigurni smo, vidjeti još zanimljivih navijačkih izdanja. 

Iako Kolinda Grabar Kitarović nije mogla u Berlin kako bi podržala našu reprezentaciju, podršku im je poslala svojom odjevnom kombinacijom.

Kolinda Grabar Kitarović u kockastoj kombinaciji Kolinda Grabar Kitarović u kockastoj kombinaciji (Foto: Josip Moler/Cropix)

Za šetnju je odjenula efektne trapez hlače u crvenoj boji, elegantnu bijelu bluzu i bijeli, strukirani sako, a pažnju je posebno privukao voluminozni cvijet na sakou, u prepoznatljivim bojama Hrvatske.

Kombinaciju je zaokružila tenisicama s bijelo-crvenim kvadratićima te decentnim srebrnim nakitom, od kojega su se posebno istaknule naušnice u obliku kapljica.

Kolinda Grabar Kitarović u kockastoj kombinaciji Kolinda Grabar Kitarović u kockastoj kombinaciji (Foto: Josip Moler/Cropix)

Prisjetite se najboljih navijačkih izdanja Kolinde Grabar Kitarović.

Više o utakmicama i Vatrenima pratite na portalu gol.hr 

Koje je najbolje? Sedam izdanja Kolinde Grabar-Kitarović o kojima se i dalje priča Kolinda Grabar-Kitarović plijenila je pažnju na Svjetskom nogometnom prvenstvu svojim kombinacijama Kolinda Grabar-Kitarović u košulji iz kolekcije Louis Vuitton x Nigo Kolinda Grabar-Kitarović u košulji iz kolekcije Louis Vuitton x Nigo +9 Kolinda Grabar-Kitarović s navijačima u Katru

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju