Bivša hrvatska predsjednica na tribinama u Katru pratila je drugu polufinalnu utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva između reprezentacija Maroka i Francuske.

Galerija Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uvijek privlači poglede svojim modnim izborima Kolinda Grabar-Kitarović na utakmici između Francuske i Maroka u Katru Kolinda Grabar-Kitarović +3 Kolinda Grabar-Kitarović u LV košulji, bijelim hlačama i crvenim štiklama sa šljokicama na tribinama

Kolinda Grabar-Kitarović s pozornošću je pratila uzbudljivu utakmicu kako bi otkrila protivnika Hrvatske u natjecanju za treće mjesto, koje će se odigrati u subotu, 17. prosinca 2022. godine s početkom u 16 sati.

Susrela se i s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom, koji je došao navijati za svoju reprezentaciju.

Kolinda Grabar-Kitarović u LV košulji, bijelim hlačama i crvenim štiklama sa šljokicama na tribinama Kolinda Grabar-Kitarović u LV košulji, bijelim hlačama i crvenim štiklama sa šljokicama na tribinama (Foto: Afp)

Bivša hrvatska predsjednica plijenila je pozornost na tribinama u Dohi u navijačkom izdanju u nezaobilaznoj bijelo-crvenoj kombinaciji.

Po drugi put nosila je mušku košulju s artističkom šahovnicom iz zajedničke kolekcije modne kuće Louis Vuitton i brenda Nigo, a u čijem je stvaranju glavnu ulogu imao prerano preminuli dizajner Virgil Abloh.

Kolinda Grabar-Kitarović na utakmici između Francuske i Maroka u Katru Kolinda Grabar-Kitarović na utakmici između Francuske i Maroka u Katru (Foto: Profimedia)

Dugu košulju sparila je s bijelim hlačama uskih nogavica, a izdanje zaokružila upečatljivim modelom štikli. Točnije, odabrala je cipele u crvenoj boji ukrašene šljokicama, koje predstavljaju popularan izbor brojnih dama u predblagdansko vrijeme.

Kolinda Grabar-Kitarović: Dres u kombinaciji s hlačama koje su postale nezaobilazan prizor na gradskim ulicama Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović s navijačima u Katru Kolinda Grabar-Kitarović s navijačima u Katru +3 Kolinda Grabar-Kitarović s navijačima u Katru

1, 2, 3 ili 4? Izaberite najbolje navijačko izdanje Kolinde Grabar-Kitarović Kolinda Grabar Kitarović na utakmici između Hrvatske i Belgije Kolinda Grabar-Kitarović s navijačima u Katru Kolinda Grabar-Kitarović u košulji iz kolekcije Louis Vuitton x Nigo +2 Kolinda Grabar-Kitarović u narodnoj nošnji na utakmici između Hrvatske i Kanade

Ovaj tip cipela ne samo da će podignuti bilo koje praznično izdanje već će uljepšati i svaku navijačku kombinaciju. Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela crvenih cipela sa šljokicama po uzoru na Kolindu Grabar-Kitarović.

Christian Louboutin štikle Kate, 100 mm, 31.120 kn Christian Louboutin štikle Kate, 100 mm, 31.120 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju