Jedna stvar je sigurna. U nastavku Seksa i grada, seriji naziva "And Just Like That" uživat ćemo u modnim izdanjima Carrie Bradshaw.

Galerija Sarah Jessica Parker na setu nove serije Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw u haljini koja bi mogla steći kultni status - 2 Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw u haljini Forever 21 - 5 +9 Sarah Jessica Parker na setu nove serije

Snimke sa seta koje redovito pronađu svoju put do javnosti dokazuju da će Sarah Jessica Parker i u novoj seriji nositi nevjerojatno šik i divne, često neuobičajene kombinacije koje su bile zaštitni znak i originalne serije.

Modne kombinacije iz serije \'And just like that…\' koja se snima u New Yorku - 4 Sarah Jessica Parker na setu nove serije (Foto: Profimedia)

U novoj seriji Carriein ormar ostao je jednako dobar, ako ne i bolji. Moda je, uostalom, jako bitan dio serije "Seks i grad", pa tako i njezina nastavka, čiji je izlazak najavljen za prosinac.

Kao što je istaknula Alexandra Shulman, nekadašnja urednica britanskog izdanja "Voguea" - sva sreća da stilisti Seksa i grada nisu likove nisu odjenuli u "modnom stilu rada od kuće".

Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw u haljini koja bi mogla steći kultni status - 6 Nastavak "Seksa i grada": Nova "Carrie haljina" koja konkurira i famoznoj goloj haljini

U našoj galeriji izdvojili smo 12 kombinacija u kojima se na setu serije dosad pojavila Carrie Bradshaw. Divne haljine, odvažne suknje, neobični spojevi koji odlično funkcioniraju... Sve je na jednom mjestu.

Među njima je i haljina za koju se očekuje da će obilježiti stil Carrie Bradshaw u novom desetljeću života.

Riječ je o uskoj haljini u svjetloplavoj boji s golim ramenom.

Atraktivnu kreaciju potpisuje dizajnerica Norma Kamali, a model Carriene haljine zove se Diana.

I ova kreacija, u usporedbi s kultnom golom haljinom iz druge sezone "Seksa i grada", pokazuje koliko je modni stil Carrie Bradshaw sazrio tijekom godine, ali je zadržao prepoznatljivu odvažnost i zaigranost.

Zato, dok strpljivo čekamo seriju, uživajte u inspirativnim modnim kombinacijama kojima Carrie i u 2021. dokazuje da i dalje pomične modne granice.

Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw u haljini koja bi mogla steći kultni status - 2 Sarah Jessica Parker na setu nove serije (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju