U moru trendovskih odjevnih komada koji konkuriraju za titulu hita ljetne modne sezone, američki magazin Vogue izdvojio je pravi klasik kao najpoželjniji komad za ljeto 2023. godine.

Vjerojatno imate bijelu košulju, ali što je s plavom? Čini se kako ove sezone svaki minimalistički modni brend nudi klasičnu košulju s kragnom u svojoj nijansi plave. I dok u muškoj izvedbi djeluju kao korporativni odjevni komad, ženske verzije su vibrantne, svestrane i prije svega izgledaju sjajno u proljetnoj i ljetnoj sezoni, piše Vogue.

Marko Grubnić Marko Grubnić: 10 komada koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru

Velika je vjerojatnost da odavno u svom ormaru imate plavu košulju, a ako se još niste odlučili na njezinu kupovinu, sada je prava prilika da u svoju garderobu uvrstite ovaj modni klasik koji možete nositi u svakoj sezoni.

Najpopularniji modeli su oni napravljeni od pamuka koji vam, uz dobar izgled, osiguravaju i maksimalnu dozu udobnosti. To je itekako važno tijekom ljetnih dana kada vodimo računa o prozračnosti materijala od kojih je napravljena naša odjeća.

Kako bismo vam demonstrirali svestranost plave košulje, za vas smo osmislili tri kombinacije za razne prigode koje možete razgledati u nastavku.

1. Poslovno izdanje

Poslovna kombinacija s plavom košuljom Poslovna kombinacija s plavom košuljom (Foto: Internetske stranice proizvođača i trgovca)

Poslovna kombinacija s plavom košuljom Bershka, 25,99 EUR Tommy Hilfiger (Fashion & Friends), 97,93 EUR Galko, 185 EUR +3 Gino Rossi (CCC), 94,99 EUR

2. Dnevno izdanje

Ležerna dnevna kombinacija s plavom košuljom Ležerna dnevna kombinacija s plavom košuljom (Foto: Internetske stranice proizvođača i trgovca)

Ležerna dnevna kombinacija s plavom košuljom Pako (Rodea), 59,99 EUR Reserved, 19,99 EUR C&A, 29,99 EUR +3 Pull & Bear, 22,99 EUR

3. Večernje izdanje

Plava košulja u kombinaciji za večernji izlazak Plava košulja u kombinaciji za večernji izlazak (Foto: Internetske stranice proizvođača i trgovca)

Plava košulja u kombinaciji za večernji izlazak Next, 51 EUR Mohito, 24,99 EUR Aldo, 130,07 EUR +3 Parfois, 9,29 EUR
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju