Ana, Marija i Željka, poznatije kao Psychocouture, Ormarija i Lia Stazia, opisale su nam svoj stil i otkrile za kojim komadima posežu kad stignu ljetni mjeseci.

 

Galerija Marija Nikšić, autorica bloga Ormar i ja Marija, Željka i Ana Planet obuća, 202 kn +16 Željka Molnar, stilistica i vlasnica Instagram profila Lia Stazia Ove tri blogerice, koje međusobno dijele ljubav prema modi, publiku osvajaju svojim jedinstvenim stilom i veselom osobnošću. Marija Nikšić, autorica bloga Ormar i Ja, svoj je stil opisala kao ženstven, nježan, romantičan, ali i praktičan. Ljeti, kaže, najčešće poseže za haljinama od prirodnog materijala i širokim hlačama.

Marija Nikšić, autorica bloga Ormar i ja Marija Nikšić, autorica bloga Ormar i ja Foto: Sandro Sklepić

Najvažnije je da se dobro osjećam u onome što nosim. Nisam rob trendova, uvijek od trenda uzmem nešto što se meni sviđa i prilagodim sebi, rekla nam je Marija te objasnila zašto ju najčešće viđamo u potpeticama: Volim štikle jer podižu outfit. Budući da sam niska, u ormaru imam gomilu štikli.

Ana Karadžole, autorica bloga Psychocouture Ana Karadžole, autorica bloga Psychocouture Foto: Sandro Sklepić

Dok Mariju češto viđamo u šarenim kombinacijama, autorica bloga Psychocouture Ana Karadžole kraljica je minimalističkog stila. Svoj bih stil opisala kao udoban, at leisure, no s dozom romantičnog i na trenutke edgy, objašnjava Ana. Inače voli nositi oversize krojeve i neboje, dok se ljetu prilagodi žarkim bojama i prirodnim materijalima. Budući da mi je udobnost na prvom mijestu, ljeti volim nositi cipele u kojima mogu dugo hodati i u kojima ujedno izgledam trendi, dodala je Ana.

Željka Molnar, stilistica i vlasnica Instagram profila Lia Stazia Željka Molnar, stilistica i vlasnica Instagram profila Lia Stazia Foto: Sandro Sklepić

Simpatična Željka Molnar, stilistica i vlasnica Instagram profila Lia Stazia, svoj je stil opisala kao pomalo romantičan s dozom rocka i poslovnog štiha. Ljeti obvezno biram prirodne materijale, lepršavo i udobno. Kombinacije bijele i crne, haljine ili hlače širokog kroja i torbe od prirodnih materijala. Volim kada ljetni komad odjeće mogu iskoristiti u kombinacijama i u ostatku godine, rekla je Željka te dodala kako look najčešće začini dobrim cipelama i torbom.
 

Nova StudioSadržaj napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Planet Obuća po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju