Slavne dame za odlazak na neki svečani tepih danima i tjednima unaprijed biraju savršenu kombinaciju sa svojim stilistima kako bi zabljesnule pred svjetlima reflektora. Najgora stvar koja se može dogoditi? Da netko nosi istu haljinu kao i one.

Galerija +0 Meghan Markle i Amanda Peet u istoj haljini Caroline Herrere

Rijetke su takve prilike, ali se događaju. Kao kada je Nicky Hilton za svečanu večeru modne kuće Valentino odabrala njihovu plavu maksi haljinu s narančastim geometrijskim uzorkom. I to ne bi bilo ništa čudno da istu haljinu nije nosila Dee Ocleppo, supruga dizajnera Tommyja Hilfigera.

Mnogo češće slavne dame ugledaju neki zgodan komad na svojim kolegicama, pa ga i same nabave za sebe te ga nose nekoliko tjedana kasnije.

Zendaya je na dodjeli Critics Choice Awardsa u Los Angelesu u siječnju ove godine zablistala u najodvažnijem komadu sezone – metalnom topu s potpisom Toma Forda za koji se klijentica mora podvrgnuti 3D skenu cijelog tijela prije nego što ga počnu izrađivati po njezinoj mjeri.

Isti takav top Gwyneth Paltrow je nosila na naslovnici ženskog magazina Harper's Baazar za veljaču 2020.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte koje slavne dame imaju slični ukus u odjeći, te provjerite kome je bolje stajao određeni model haljine ili kombinezona.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju