Julia Roberts nema otvorene profile na društvenim mrežama, ne dijeli s javnošću fotografije svoje obitelji niti ne progovara o svojim privatnim stvarima.

Galerija Hazel Moder i Julia Roberts - 9 Hazel Moder i Julia Roberts - 8 Hazel Moder i Julia Roberts - 10 +6 Hazel Moder i Julia Roberts - 11
Ne čudi stoga što je malo toga poznato i o njezino troje djece: 13-godišnjim bliznacima Hazel i Phinnaeusu te dvije godina mlađem Henryju.

Djeca slavne američke glumice i njenog supruga Dannyja Modera rijetko kad se pojavljuju u javnosti, pa će se u medijima pronaći njihova fotografija tek nakon veće nogometane utakmice blizanaca ili nakon neplaniranog odlaska u šoping.

Baš zato izazivaju veliku pažnju medija koji ne mogu a da ne usporede sličnost sa njihovim slavnim roditeljima. Hazel Moder i Julia Roberts - 6 Julia Roberts i Danny Moder ponosni su roditelji troje djece (Foto: Profimedia.hr)
Jedina kći Julije i Dannyja dijeli zapanjujuće fizičke karakteristike s oba roditelja. Ipak, rijetko tko će se složiti kome više nalikuje.

I dok jedni u Hazel vidi majčinu atletsku i visoku figuru, drugi pak tvrde da je prava tatina kopija s plavom kosom.

Kada je u pitanju humor, zgodna žena tvrdi da su sva djeca “na nju“.

Imaju vrlo razvijen smisao za humor. Svako od njih ima različiti smisao za humor, ali su vrlo duhoviti. Mislim da su to pokupili od mene, ili barem je to ono što svima kažem
, priznala je u jednom od rijetkih intervjua za Vanity Fair.

Kome više sliči Hazel Moder?

glasova:


Zavirite u našu fotogaleriju i provjerite na koga Hazel više sliči: majku ili oca. Hazel Moder i Julia Roberts - 5 Trinaestogodišnja Hazel trenira nogomet (Foto: X17Agency)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju