Nošenje iste haljine na crvenom tepihu čest je slučaj među damama iz javnog života. Slavne dame iz svijeta glazbe, filma, manekenstva i reality televizije često su kopirale jedna drugu te nosile ne samo kreacije iz aktualnih kolekcija svjetskih dizajnera već i vintage komade.

Galerija Iris Law i Beyonce u istoj Versaceovoj haljini u razmaku od 19 godina Pink i Lindsay Lohan u istoj Balmainovoj haljini Heidi Klum i Cindy Crawford u šarenoj Missonijevoj haljini +7 Pjevačica Kelsea Ballerini u istoj Balmainovoj haljini koju je ove godine nosila i Kim Kardashian

Manekenka Iris Law, kći glumaca Judea Lawa i Sadie Frost, ove se godine na partyju magazina Perfect u sklopu Tjedna mode u Londonu pojavila u vintage haljini iz Versacea koju je 19 godina ranije nosila Beyonce na dodjeli nagrada MTV Movie Awards.

Iris Law i Beyonce u istoj Versaceovoj haljini u razmaku od 19 godina Iris Law i Beyonce u istoj Versaceovoj haljini u razmaku od 19 godina (Foto: Profimedia)

Evangeline Lily zablistala je 2022. u crvenoj večernjoj haljini luksuznog britanskog brenda Safiyaa na jednom događanjuIstu haljinu dvije godine ranije odabrala je Meghan Markle za glazbeni festival Mountbatten u Londonu.

Evangeline Lilly i Meghan Markle u istoj haljini brenda Safiyaa Evangeline Lilly i Meghan Markle u istoj haljini brenda Safiyaa (Foto: Profimedia)

Haljine iz starijih kolekcija često nosi i pjevačica Pink. Na ceremoniji uključivanja novih zvijezdi u Rock and Roll Kuću pojavila se u zebrastoj haljini modne kuće Balmain koju je 2014. nosila Lindsay Lohan na GQ-ovoj dodjeli nagrada u Londonu.

Zavirite u galeriju i pogledajte koje su još slavne dame nosile istu haljinu.

Pink i Lindsay Lohan u istoj Balmainovoj haljini Pink i Lindsay Lohan u istoj Balmainovoj haljini (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju