Nakon konferencije posvećene ženama u poslovanju održane u Osijeku 2017. godine, Leading by Empowerment, Lean In Osijek organizira novi događaj posvećen kreativnim poduzetnicama Lean on Yourself. Konferencija se održava 16. 11. 2018. s početkom u 15:30 sati u restoranu Crna svinja u Čepinu.

Cilj je događanja potaknuti žene na pokretanje vlastitih projekata te samozapošljavanje oslanjajući se na vlastite sposobnosti, vještine i talent!

Uz prvi dan konferencije, kada će predavačice i panelistice sudionicama prenijeti svoja iskustva o pokretanju posla, savjete za profesionalni razvoj i osobno brendiranje, za 20 odabranih poduzetnica bit će organizirana i ciljana edukacija u području računovodstva, prava i marketinga kao preduvjet za uspješan početak poslovanja.

KREATIVNE PODUZETNICE IZ RIJEKE, ZAGREBA I OSIJEKA PODIJELIT ĆE SVOJA ISKUSTVA

Među predavačicama koje ćemo upoznati na konferenciji Lean on Yourself nalazi se vlasnica poznatog modnog brenda Iggy Igrajna Vargek, koja se u svijetu modnog dizajna našla pomalo slučajno.

Iako je kćerka osnivača brenda WGW, nije željela poći putem svojih roditelja, ali sudbina ju je gurnula u tom smjeru. Kako i zašto, otkrit će nam u prvom predavanju.

Među predavačima je i Igrajna Vargek Među predavačima je i Igrajna Vargek Foto: zadovoljna.hr

Nakon nje priču o razvoju popularnog brenda Dilemma Posters, koji prodaje postere, vreće za igračke i druge predmete, ispričat će rođena Osječanka Ema Dilberović, dok će nam iz Rijeke doći umjetnica, dizajnerica i spisateljica Nela Dunato. Nela se dizajnom profesionalno bavi od 2005. godine te radi s malim tvrtkama na razvoju njihovih vizualnih identiteta, a autorica je knjige o brendiranju za male tvrtke i kreativce "The Human Centered Brand".

Umjetnica, dizajnerica i spisateljica Nela Dunato Umjetnica, dizajnerica i spisateljica Nela Dunato Foto: zadovoljna.hr

Kraj konferencije rezerviran je za panel-raspravu s lokalnim kreativnim poduzetnicama, Eva Bošković (online škola za učenje njemačkog i engleskog jezika Eryia), Sanja Bolješić (Simone Design) Maja Rogulja (ELeMent, centar za rekreaciju i edukaciju), Martina Završki (zdravljak Špajz), Marina Juričić (nosiljke Freda).

Osim generalnog pokrovitelja, Veleposlanstva SAD-a u Hrvatskoj, konferenciju podržavaju Osijek Software City, Bamboo Lab, Netokracija, Inchoo, Deloitte i drugi partneri.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na internetskoj stranici Lean In Osijek i Facebook događaju Lean On Yourself. Ulaz je besplatan, ali zbog ograničenog broja mjesta prijave su obavezne (obrazac prijave nalazi se na internetskoj stranici).
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju