Nakon konferencije posvećene ženama u poslovanju održane u Osijeku 2017. godine, Leading by Empowerment, Lean In Osijek organizira novi događaj posvećen kreativnim poduzetnicama Lean on Yourself. Konferencija se održava 16. 11. 2018. s početkom u 15:30 sati u restoranu Crna svinja u Čepinu.

Cilj je događanja potaknuti žene na pokretanje vlastitih projekata te samozapošljavanje oslanjajući se na vlastite sposobnosti, vještine i talent!

Uz prvi dan konferencije, kada će predavačice i panelistice sudionicama prenijeti svoja iskustva o pokretanju posla, savjete za profesionalni razvoj i osobno brendiranje, za 20 odabranih poduzetnica bit će organizirana i ciljana edukacija u području računovodstva, prava i marketinga kao preduvjet za uspješan početak poslovanja.

KREATIVNE PODUZETNICE IZ RIJEKE, ZAGREBA I OSIJEKA PODIJELIT ĆE SVOJA ISKUSTVA

Među predavačicama koje ćemo upoznati na konferenciji Lean on Yourself nalazi se vlasnica poznatog modnog brenda Iggy Igrajna Vargek, koja se u svijetu modnog dizajna našla pomalo slučajno.

Iako je kćerka osnivača brenda WGW, nije željela poći putem svojih roditelja, ali sudbina ju je gurnula u tom smjeru. Kako i zašto, otkrit će nam u prvom predavanju.

Među predavačima je i Igrajna Vargek
Među predavačima je i Igrajna Vargek Foto: zadovoljna.hr


Nakon nje priču o razvoju popularnog brenda Dilemma Posters, koji prodaje postere, vreće za igračke i druge predmete, ispričat će rođena Osječanka Ema Dilberović, dok će nam iz Rijeke doći umjetnica, dizajnerica i spisateljica Nela Dunato. Nela se dizajnom profesionalno bavi od 2005. godine te radi s malim tvrtkama na razvoju njihovih vizualnih identiteta, a autorica je knjige o brendiranju za male tvrtke i kreativce "The Human Centered Brand".

Umjetnica, dizajnerica i spisateljica Nela Dunato
Umjetnica, dizajnerica i spisateljica Nela Dunato Foto: zadovoljna.hr


Kraj konferencije rezerviran je za panel-raspravu s lokalnim kreativnim poduzetnicama, Eva Bošković (online škola za učenje njemačkog i engleskog jezika Eryia), Sanja Bolješić (Simone Design) Maja Rogulja (ELeMent, centar za rekreaciju i edukaciju), Martina Završki (zdravljak Špajz), Marina Juričić (nosiljke Freda).

Osim generalnog pokrovitelja, Veleposlanstva SAD-a u Hrvatskoj, konferenciju podržavaju Osijek Software City, Bamboo Lab, Netokracija, Inchoo, Deloitte i drugi partneri.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na internetskoj stranici Lean In Osijek i Facebook događaju Lean On Yourself. Ulaz je besplatan, ali zbog ograničenog broja mjesta prijave su obavezne (obrazac prijave nalazi se na internetskoj stranici).