Internetska trgovina britanskog brenda Dorothy Perkins u ponudu je pustila štikle koje su vrlo brzo postale jedne od njihovih najtraženijih cipela. Riječ je o kopiji Jimmy Choo štikli čak 16 puta jeftinijoj od originala

Crne štikle "Head Over Heels" koje se mogu kupiti na stranici Dorothy Perkins, čija je redovna cijena 451 kunu, a trenutno su na sniženju od 361 kune, gotovo su identične salonkama Jimmy Choo čija je cijena 5625 kuna.

Internet trgovina britanskog brenda Dorothy Perkins u ponudu je pustila štikle koje su vrlo brzo postale jedne od njihovih najtraženijih cipela

I kopija i original ukrašeni su pomponom, koji se kod modela Jimmyja Chooa može skinuti, raskošniji je te je napravljen od pravog krzna, dok je kod modela Dorothy Perkins trajno pričvršćen i napravljen od umjetnog krzna.

Također, na originalnim štiklama potpetica je visoka 10 centimetara, dok je na kopiji za jedan centimetar niža.
S obzirom na to su cipele Dorothy Perkins čak 16 puta jeftinije od cipela Jimmy Choo, zasigurno je riječ o modelu koji se isplati kupiti i koji vam neće isprazniti novčanik. A i ovakav klasičan model koji nikada ne izlazi iz mode bit će odličan dodatak garderobi. Pogledajte i kopiju sandala Dolce&Gabbana koje si možemo priuštiti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju