Poznato je da Londončanke i po cičoj zimi hodaju u sandalama i prelagano odjevene, pa se i iz daleka moglo shvatiti da jedna crnka koja je došla na božićni party Stelle McCartney nije iz Londona. Zabundana u najmekšu bundicu od umjetnog krzna s potpisom Stelle McCartney američka glumica Salma Hayek grijala se u londonskoj večeri

Američka glumica Salma Hayek bila je jedna od gošća na tradicionalnom božićnom partyju poznatom pod imenom Božićna svjetla kojeg svake godine priređuje modna dizajnerica Stella McCartney.

Na zabavu koja se održala u Stellinoj trgovini u Londonu 49-godišnja Salma došla je odjevena u bundicu od umjetnog krzna s potpisom Stelle McCartney koja ju je dobro ugrijala u ledenoj londonskoj noći. Mekanu bundu boje breskve i s rukavima mliječno bijele boje duljine do iznad koljena Salma je kombinirala uz crne najlonke i salonke, dok je glavu od hladnoće zaštitila crnim šeširom. Ispod toplog kaputa čija je cijena na sniženju 15.660 kuna izvirivala je crna suknja.

Po uzoru na lijepu Salmu koja zna da bundice od lažnog krzna griju poput peći, pronašli smo 5 modela bundi u trgovinama, a pogledati ih možete u foto galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju