Na prvom Zadovoljna.hr Beautyfestu, koji će se održati u Esplanade Zagreb hotelu, na make-up radionici koju će voditi senior make-up artistica iz Bipa Backstage studija Lana Krstanović možete naučiti sve trikove pravih profesionalaca uz koje ćete sami kod kuće u 10 minuta šminkom s lica izbrisati sve znakove umora.

Galerija Bipa make-up radionica Bipa make-up radionica Bipa make-up radionica +2 Bipa make-up radionica

Esplanade Zagreb hotel uskoro će postati pravi raj za sve zaljubljenike u preparativnu kozmetiku i njegu kože. Osim što ćete 19. listopada, uz najbolju prijateljicu, moći čuti nešto više o neinvazivnim tretmanima pomlađivanja ili ih čak i isprobati, imat ćete priliku i od pravih profesionalaca čuti sve o make-up trendovima i trikovima iz prve ruke.

Užurban tempo života i nedostatak sna neprijatelji su naše kože zbog kojih gotovo svakodnevno muku mučimo s podočnjacima koje je teško prekriti. Kako koži podariti svježinu i osjećati se sigurno i samopouzdano svim polaznicima Bipa make-up radionice na Zadovoljna.hr Beautyfestu pokazat će senior make-up artistica iz Bipa Backstage studija Lana Krstanović. Tema radionice je svjež izgled koji možemo postići u 10 minuta, a Lana Krstanović otkrit će nam sitne trikove profesionalaca koji čine razliku.

Kakvu podlogu koristiti prilikom šminkanja, koju nijansu pudera i korektora odabrati s obzirom na lice i priliku za koju je šminka namijenjena, kako sakriti nepravilnosti, prekriti podočnjake – saznat će sve posjetiteljice Beautyfesta koje se požure po svoju VIP kotizaciju po cijeni od 30€ koji se, pri registraciji, direktno uplaćuju udruzi Europa Donna na račun. Uz druge pogodnosti, kao što su koktel-party i goodie bag s vrijednim poklonima, ona uključuje i termin na Bipa radionici. Pri VIP kotizaciju osiguraj OVDJE.

Bipa make-up radionica Bipa make-up radionica Foto: PR

Bipa je mjesto na kojem vas očekuje širok asortiman dekorativne kozmetike

Jedan od najvažnijih Bipinih ciljeva je zadovoljiti sve potrebe kupaca kada se radi o kategoriji dekorativne kozmetike. Kako bi u tome bila uspješna, Bipa ulaže veliki trud u pronalazak novih brendova, ostvarivanje ekskluzivnih suradnji zbog čega s ponosnom ističe kako njihov asortiman dekorativne kozmetike pokriva gotovo sve potrebe za make-upom.

U širokom asortimanu i bogatoj ponudi mogu se pronaći svjetski poznati brendovi koji, osim make-up proizvoda, imaju i svoju skincare liniju. Osim održivih make-up proizvoda, Bipa se ponosi i s novitetima koje dosad kupci nisu mogli probati na hrvatskom tržištu poput brandova Paese, Note ili Inglot.

Bipa make-up radionica Bipa make-up radionica Foto: PR

Za odličan omjer cijene i kvalitete tu je Bipina vlastita robna marka dekorativne kozmetike Look by Bipa koja sadržava odabrane proizvode, pomno izrađene kako bi kupcima pružili najbolji omjer cijene i kvalitete.

Zagreb i Split mogu se pohvaliti Bipa Backstage studiom gdje se s lakoćom spajaju ljepota i dobra zabava

Postoji li bolje mjesto od studija u kojem baš sve tretmane možemo napraviti u jednom mahu kod već dobro poznatih kozmetičarki koje poznaju našu kožu i znaju naše preferencije? U sklopu trgovine u zagrebačkoj Ilici 42, kao i trgovine u Splitu koja se nalazi u sklopu trgovine unutar Mall of Split, Bipa je otvorila svoj Backstage koji nudi različite usluge uljepšavanja: dnevni i svečani make-up, usluge trajnog laka kao i stiliziranje obrva.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju