Na zapaženom medijskom događaju u Zagrebu Kozmetika Afrodita ponovno je oduševila odabrane goste. Predstavila je najnoviji kozmetički proizvod u asortimanu marke Afrodita Cosmetics – novu liniju njege lica 5 PEPTIDE LIFT koja se temelji na trenutačno „najpopularnijoj komponenti” u kozmetičkoj industriji – PEPTIDIMA.

Kao što je objasnila voditeljica razvojnih laboratorija u Kozmetici Afrodita Martina Malekovič, dipl. ing. kemijske tehnologije, proizvodi s peptidima su zbog iznimnog potencijala trenutačno najveći trend u kozmetici. Djeluju ciljano, na točno određeno mjesto, odnosno proces u koži, s učinkom liftinga, protiv bora, pri posvjetljivanju ili smirivanju kože. Pritom, sasvim točno oponašaju prirodne mehanizme djelovanja kože i ponašaju se kao da su svojstveni koži. Zato ih koža vrlo dobro prihvaća bez obzira na tip ili stanje. Linija 5 PEPTIDE LIFT razvijena je kao odgovor na uvijek aktualno zanimanje korisnica za najučinkovitijim proizvodima za pomlađivanje i korekciju bora i predstavlja peptidno čudo za mladolik izgled.

pr pr Foto: PR

Glavni aktivni sastojak linije 5 PEPTIDE LIFT  kombinacija je pet visokoučinkovitih peptida koji djeluju na glavne molekule u koži, one koje osiguravaju elastičnost, čvrstoću i lifting kože. Proizvodi imaju dvostruki učinak: FACE LIFTING za vidljivo napetiju, podignutu i čvrstu kožu te ANTI AGE utjecaj na kožu koji se odražava manjom dubinom i vidljivošću borica, poboljšanim tonusom i strukturom kože te ojačanom kožnom barijerom.

Četiri proizvoda: LIFTING SERUM, HIDRATANTNA i HRANJIVA ULTRA-LIFTING KREMA te KREMA ZA PODRUČJE OKO OČIJU obećavaju iznimno dobre rezultate jer se koža koja stari počinje ponašati kao mlada: nastanak bora može se smanjiti do čak 44 %. Sva četiri proizvoda dermatološki su testirana i prikladna za vegane, a namijenjena su korisnicama nakon 30. godine starosti.

pr pr Foto: PR

Pozvani predstavnici medija, influenceri i poslovni partneri Kozmetike Afrodita bili su oduševljeni predstavljanjem ove linije, a veliko zanimanje pobudila je i krema za područje oko očiju. Ona je, osim peptidima, obogaćena i kofeinom, ekstraktima ledenog vina i amazonskog drveta cekropije te uljem šipka. Rješava tri glavna problema povezana s područjem oko očiju: tamne krugove, bore i podbuhlost. Uklanja umoran pogled te ugodno osvježava i zaglađuje kožu oko očiju.

pr pr Foto: PR

Linija 5 PEPTIDE LIFT već je dostupna u svim drogerijama Dm, Bipa, Mueller, Nama i Intersparu, u Afroditinoj web-prodavaonici: webshop.afroditacosmetics.com te 3 Afrodita shopa u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center).

Svi prisutni složili su se da će zbog elegantnog pakiranja, laganih, mirisnih i brzo upijajućih tekstura, a ponajprije učinkovitih formulacija, vrlo rado koristiti proizvode 5 PEPTIDE LIFT.

pr pr Foto: PR

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju