Jeste li već počeli razmišljati kako će izgledati vaše ovogodišnje božićno drvce? Možda biste ga ove godine mogli urediti u najslađim bojama do sada.

Galerija Krafnice na božićnom drvcu Krafnice na božićnom drvcu Krafnice na božićnom drvcu +2 Amazon, paket 257 kuna

Proteklih smo se godina susreli s mnoštvom trendova u uređenju blagdanskog doma, a ove smo godine pronašli najslađi ukras do sada.

Za sve one koji vole slatke ukrase, šljokice, ružičastu boju i šećernu glazuru, ovaj će novi trend u uređenju blagdanskog doma postati najdraži do sada.

Mekane i debeljuškaste krafnice raznih oblika i veličina, iz kuhinje su se preselile na božićno drvce i učinile ga najslađim do sada. Obično smo krafnice viđali na ručnicima za plažu i napuhancima, a ove godine bismo njima mogli urediti naš blagdanski dom.

Drvene, plastične, metalne ili krpene, postoji puno varijanti ovog efektnog božićnog ukrasa koji se uklapa u najnovije trendove uređenja blagdanskog doma i božićnog drvca.

Jedan od najpopularnijih trendova ove godine su jarke boje i netipični božićni dekor.

Ovogodišnja božićna estetika uključuje ružičastu boju i puno šljokica pa ćemo, barem na trenutak, odustati od tipičnih crvenih i zlatnih kuglica koje su do sada bile prvi izbor za ukrašavanje božićnog drvca.

Krafnice na božićnom drvcu Etsy, 150 kuna (Foto: Etsy)

Stručnjaci napominju da je kod uređenja blagdanskog doma ove godine cilj stvoriti više festivalsku, nego svečanu atmosferu, a šarene krafnice se svakako uklapaju u okvire ovogodišnjeg modernog.

Sanjam jedan ružičasti Božić: Ideje za netipično blagdansko uređenje doma Božićno dekoriranje doma u ružičastoj boji - 8 Božićno dekoriranje doma u ružičastoj boji - 2 Božićno dekoriranje doma u ružičastoj boji - 1 +9 Božićno dekoriranje doma u ružičastoj boji - 6

Kako bismo pronašli šarene krafnice za uređenje trendi božićnog drvca, zavirili smo u poznate internetske trgovine.

Slika nije dostupna Može li slađe? Šalica u obliku krafne koju želimo u svom ormariću

U našoj galeriji na početku teksta možete vidjeti kakve smo sve krafnice pronašli. Možda vas ove krafnice inspiriraju da ove godine zasladite svoje božićno drvce u ovom nesvakidašnjem stilu.

Krafnice na božićnom drvcu Primark, 18 kuna (Foto: Primark)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju