Nakon ljetnog odmora u društvu obitelji koji je provela u rezidenciji na Mallorci, španjolska kraljica vraća se svojim standardnim obavezama.

Galerija Kraljica Letizia uoči radnog sastanka Mokasine brenda Hugo Boss Kraljica Letizia +0 Kraljica Letizia u mokasinama brenda Hugo Boss

Letizia je u Madridu održala radni sastanak s predstavnicima Španjolskog saveza za rijetke bolesti. Kraljica se informirala o utjecaju Covida-19 na život pacijenata s rijetkim bolestima.

Prema istraživanjima, više od 94 posto takvih pacijenata u Španjolskoj doživjelo je povremeni prekid liječenja zbog pandemije, a na sastanku se razgovaralo o tome kako za njih osigurati najbolju moguću u nastavku pandemije.

Kraljica Letizia uoči radnog sastanka Kraljica Letizia uoči radnog sastanka (Foto: Profimedia)

Kao i uvijek, kraljice je za poslovni sastanak odabrala primjerenu kombinaciju. Letizia je modno nepogrešiva u svim situacijama, ali upravo njezin poslovni stil za ovakve prigode oduševljava žene diljem svijeta.

Ovaj put nosila je provjerene odjevne komade svojih omiljenih brendova - Hugo Boss sako i hlače Caroline Herrere. Umjesto štikli, odabrala je udobne tamnoplave mokasine koje također potpisuje Hugo Boss. 

Mokasine brenda Hugo Boss Mokasine brenda Hugo Boss (Foto: Profimedia)

Ankete

(8399) Nosite li mokasine?

rezultati povratak glasova3544
rezultati

Mokasine su redovito predmet rasprave među ljubiteljicama cipela.

Naime, za razliku od balerinki koje su opće prihvaćene među ženama koje vole modele cipela bez potpetica, mokasine ne uživaju istu razinu popularnosti i kod mnogih još uvijek nemaju prolaznu ocjenu. S druge strane, one žene koje ih obožavaju nositi kunu se u njihovu udobnost, praktičnost i svestranost.

Kraljica Letizia u mokasinama brenda Hugo Boss Kraljica Letizia u mokasinama brenda Hugo Boss (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju