Kraljica Letizia posjetila je Honduras gdje je obišla područja pogođena uraganima Eta i Iota, a Španjolska je donirala i prvu pošiljku pomoći sa 120 tona potrepština. Za ovaj posjet Letizia je odabrala jednostavnu odjevnu kombinaciju kojom dominiraju smeđe čizme na vezanje.

Galerija Kraljica Letizia Kraljica Letizia u čizmama koje konkuriraju i kultnim žutim gležnjačama - 2 Kraljica Letizia u čizmama koje konkuriraju i kultnim žutim gležnjačama - 5 +2 Kraljica Letizia nosi čizme brenda Panama Jack, vrlo sličan model ovome na slici

Niske čizme s debljom, udobnom petom brenda Panama Jack poznate su po svojoj udobnosti i izdržljivosti te se mogu nositi godinama. Može se reći da su velika konkurencija kultnim žutim čizmama Timberland jer je riječ o sličnim modelima koji su sinonim za klasiku, kvalitetu i vrhunski dizajn.

Kraljica Letizia Kraljica Letizia: Haljina koju se Catherine Middleton ne bi usudila odjenuti

Kraljica Letizia Praktična Letizia: (Ne)tipične gležnjače za žene kojima je udobnost prioritet

Kraljica Letizia u čizmama koje konkuriraju i kultnim žutim gležnjačama - 2 Kraljica Letizia u čizmama brenda Panama Jack (Foto: AFP)

Smeđe čizme, koje je nosila i lani u Mozambiku, kraljica Letizia kombinirala je uz bež hlače i bijelu košulju španjolskog brenda Massimo Dutti te tako složila decentan i prikladan outfit za tu prigodu.

Kraljica Letizia u čizmama koje konkuriraju i kultnim žutim gležnjačama - 1 Kraljica Letizia nosi čizme brenda Panama Jack, vrlo sličan model ovome na slici (Foto: Panama Jack)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju