Španjolska kraljica Letizia i kralj Felipe ugostili su argentinskog predsjednika Mauiricija Macrija i njegovu suprugu Julianu Awadu

Aregntinski predsjednik Mauricio Macri i njegova supruga Juliana Awada doputovali su u Španjolsku u višednevni službeni posjeti.

Sa svojim domaćinima, kraljicom Letizijom i kraljem Felipeom, prisustvovali su službenim primanjima i svečanim večerama. Sasvim očekivano, sva pažnja medija usmjerena je na španjolsku kraljicu i argentinsku Prvu damu.

Dvije ljepotice do sad su zablistale u svakoj od navedenih prigoda, ali Letizijino izdanje na sinoćnjoj večeri u palači El Pardo posebno se istaknulo.

Odjenula je usku prugastu haljinu golih ramena posutu šljokicama i crne lakirane salonke s potpeticom od 10 centimetara.

Na ovom primjeru jasno se vidi koliko je španjolska monarhija manje rigorozna po pitanju modnih pravila za članice kraljevskih obitelji za razliku od britanske.

Tako si buduća britanska kraljica Catherine Middleton još uvijek ne može dopustiti nošenje ovako izazovnih šljokičastih odjevnih komada na službenim primanjima s pripadnicima visoke vanjske politike i tek u rijetkim prilikama prekrši pravila modne "tradicije".

Haljine posute šljokicama kod nje su rezervirane samo za rijetke prigode poput filmskim premijera ili dodjela nagrada na kojima se ne pojavljuje često, a Letizia si može priuštiti taj mali modni luksuz. U galeriji pogledajte druge odjevne koje je španjolska kraljica nosila tijekom posjeta argentinskog predsjednika.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju