Kraljica Letizia i kralj Felipe VI. s kćerima su nazočili proslavi blagdana svetog Jakova, zaštitnika Španjolske. Svečanost se održala u katedrali Santiago de Compostela, gdje se nalazi i grob svetog Jakova.

Galerija Kraljica Letizia u haljini koju je nosila i prije četiri godine - 5 Kraljica Letizia u haljini koju je nosila i prije četiri godine - 7 Kraljica Letizia u haljini koju je nosila i prije četiri godine - 6 +3 Kraljica Letizia uz haljinu je nosila vrlo ženstvene štikle s potpisom Caroline Herrere

Besprijekorno elegantna, kraljica Letizia za proslavu jednog od najvažnijih blagdana u Španjolskoj koji se slavi 25. srpnja, odjenula je predivnu cvjetnu haljinu modne kuće Carolina Herrera, čije kreacije često nosi.

Kraljica Letizia u haljini koju je nosila i prije četiri godine - 1 Kraljica Letizia s obitelji na proslavi blagdana svetog Jakova (Foto: AFP)

Otmjena kreacija izrađena je od blijedo ružičaste svilene organze s krupnim cvjetovima te ima dugačke rukave skupljene kod zgloba. Uz romantičnu haljinu dužine do koljena savršeno su pristajale vrlo ženstvene štikle boje fuksije s tankom potpeticom i otvorenom petom, također s potpisom Caroline Herrere, te ružičasta torbica. Uz svoju majku bile su princeze Leonor i Sofia odjevene u ružičastu i tirkiznu haljinu te cipele boje kože.

Letizia, Sofia i Leonor: Kombinacije kojima su kraljevne održale lekciju Catherine Middleton Kraljica Letizia, princeza Sofia i princeza Leonor Princeza Leonor i princeza Sofia na druženju s nekadašnjim dobitnicima nagrade zaklade Princess of Girona Princeza Sofia i kraljica Letizia na dodjeli nagrada +1 Kralj Felipe VI. i princeza Leonor na dodjeli nagrada

Kraljica Letizia Kraljica Letizia: Lažna bluza koja bi "pojela" neiskusne ljubiteljice mode

Kraljica Letizia za proslavu blagdana svetog Jakova odabrala je haljinu staru četiri godine. Prvi put nosila ju je u listopadu 2017. godine na dodjeli nagrada Princess of Asturias, a haljina je dio Herrerine kolekcije Spring Resort 2018.

Kraljica Letizia u haljini koju je nosila i prije četiri godine - 4 Kraljica Letizia u istoj haljini Caroline Herrere 2017. godine (Foto: AFP)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju