Kraljica Letizia poznata je po tome da istu odjeću nosi više puta, a to je slučaj i sa haljinom brenda Sandro koja bi lako mogla postati novi omiljeni odjevni komad španjolske kraljice.

Galerija Kraljica Letizia u haljini \'za iznositi\' koja laska i XS i XL figurama - 2 Kraljica Letizia u haljini \'za iznositi\' koja laska i XS i XL figurama - 4 Kraljica Letizia u haljini \'za iznositi\' koja laska i XS i XL figurama - 6 +2 Kraljica Letizia nosi plavo-crne štikle brenda Magrit  

U bijeloj haljini s plavo žutim printom u boho stilu kraljica Letizia pojavila se na dodjeli nagrada Discapnet koja se održala u Madridu. Haljina midi dužine dugih rukava i zatvorenog dekoltea nepogrešivo laska ženskoj figuri, bilo da je ona veličine XS ili XL. Riječ je o modelu nosivom u raznim prigodama te se itekako može iznositi.

Haljinom brenda Sandro lako mogla postati novi omiljeni odjevni komad kraljice Letizije

Kreaciju modne kuće Sandro Letizia je upotpunila s tankim crnim remenom, plavom torbicom i efektnim plavo-crnim štiklama brenda Magrit čije cipele kraljica često nosi.

Kraljica Letizia Kraljica Letizia: Štikle u kakvima nikad nećemo vidjeti Catherine Middleton

Kraljica Letizia Kraljica Letizia: Nova kombinacija iz Zare kao dokaz da skupa odjeća nije garancija dobrog stila

Istu haljinu i štikle Letizia je nosila i prije mjesec dana na dodjeli nagrada Proyectos Sociales De Banco Santander, a jedina razlika bila je u tome što je tada nosila bijeli remen.

Kraljica Letizia u haljini \'za iznositi\' koja laska i XS i XL figurama - 6 Kraljica Letizia u haljini brenda Sandro koja laska i XS i XL figurama (Foto: Getty Images)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju