Španjolska kraljica Letizia uputila se u četvrtak na poslovni sastanak s vodstvom španjolske organizacije za rijetke bolesti. Privukla je pažnju odjevena u mnogim ženama omiljenu kombinaciju.

Galerija Kraljica Letizia u mnogim ženama omiljenoj odjevnoj kombinaciji - 9 Kraljica Letizia u mnogim ženama omiljenoj odjevnoj kombinaciji - 7 Kraljica Letizia u mnogim ženama omiljenoj odjevnoj kombinaciji - 4 +3 Kraljica Letizia nosila je crne salonke

Boje dolaze i odlaze s modnim trendovima, ali crna je tu da ostane. Uvijek je dobar izbor, a svima nam je poznata situacija kada u ormaru imamo hrpu odjeće u raznim bojama, ali opet izaberemo crnu.

Kaljica Letizia privukla je pažnju odjevena u mnogim ženama omiljenu kombinaciju



Zbog crne žene zaboravljaju na sve ostalo što imaju u ormaru, a crna od glave do pete bila je izbor i kraljice Letizije za poslovni sastanak. Njezin poslovni šik stil sastojao se od hlača dužine do gležnja, finog crnog kaputa s pojasom oko struka, crnog topa, salonki i crne clutch torbe. Malo boje 46-godišnja Španjolka dodala je blejzerom. Letizia se odlučila za suptilni make-up i decentne srebrne naušnice u obliku zvjezdica.



Kraljica Letizia počasna je predsjednica udruge FEDER, španjolske organizacije za rijetke bolesti. Cilj je organizacije koja djeluje u Španjolskoj, Latinskoj Americi i Europi povećati vidljivost rijetkih bolesti u javnosti te pomagati bolesnima boreći se za njihova prava. FEDER pomaže ljudima oboljelima od bolesti koje pogađaju manje od pet među 10.000 osoba. Samo u Španjolskoj od takvih rijetkih bolesti boluje više od tri milijuna ljudi.

Kraljica Letizia u mnogim ženama omiljenoj odjevnoj kombinaciji - 5 Kraljica Letizia u crnoj od glave do pete (Foto: Guliver/Cover Images, Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju