Španjolska kraljica još je jednom dokazala da uistinu zaslužuje titulu najbolje odjevene članice kraljevskih zemalja.

Galerija Kraljica Letizia Kraljica ne debati bankarske grupacije Letizia u kombinezonu brenda Zara +1 Kraljica ne debati bankarske grupacije

Lijepa 46-godišnja Letizia vratila se obvezama dan nakon proslave 15. godišnjice braka s kraljem Felipeom.
Kraljica je gostovala na debati jedne španjolske bankarske grupacije, a pritom je pokazala da stajling za poslovne prigode istovremeno može biti i ozbiljan i efektan.

Letizia u kombinezonu brenda Zara Letizia u kombinezonu brenda Zara (Foto: Getty Images)

Letizia je na debatu došla u rasprodanom kombinezonu španjolskog modnog brenda Zara. Plisirani kombinezon s remenom na prvi pogled u potpunosti izgleda kao haljina, a možda će se upravo zbog takvog kroja svidjeti ženama koje inače ne preferiraju taj odjevni komad.

Kraljica ne debati bankarske grupacije Kraljica ne debati bankarske grupacije (Foto: Getty Images)

Kombinezon je vizualno vrlo upečatljiv zbog divne nijanse plave boje, a sličnu nijansu Letizia je ponovila i na salonkama. Od modnih dodataka istaknula se samo torba koju je kraljica uskladila s remenom iste boje.

POGLEDAJTE I:

Od 25 kn do 249 kn: 10 modela kombinezona idealnih za promjenjivo vrijeme Dugi kombinezoni iz hrvatskih trgovina 2019. - 5 Dugi kombinezoni iz hrvatskih trgovina 2019. - 7 Dugi kombinezoni iz hrvatskih trgovina 2019. - 1 +7 Dugi kombinezoni iz hrvatskih trgovina 2019. - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju