Kombinezoni su popularan komad odjeće koja već nekoliko godina ne izlazi iz mode. Nosi se sve od klasičnih crnih modela do kombinezona u jarkim bojama ili s upečatljivim uzorkom.

Galerija Dugi kombinezoni iz hrvatskih trgovina 2019. - 5 Dugi kombinezoni iz hrvatskih trgovina 2019. - 7 Dugi kombinezoni iz hrvatskih trgovina 2019. - 1 +7 Bershka, 132,90 kn

Kombinezoni dugih nogavica su idealni izbor odjeće za promjenjivo vrijeme. Ovisno o kroju i materijalu, mogu se kombinirati za dnevne i večernje prilike, a uz dodatne komade, poput majica i jakni, mogu se prilagoditi određenoj vremenskoj (ne)prilici.

Traper jakne iz novih kolekcija u trgovinama - 8 12 traper-jakni iz novih kolekcija koje pobjeđuju sve trendove

Neke dame preferiraju kombinezone umjesto haljina jer pružaju veću sigurnost prilikom kretanja, dok druge uživaju u izgledu ovih trendovskih komada.

Dugi kombinezoni iz hrvatskih trgovina 2019. - 7 C&A, 147 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te pronašli 10 modela cjenovno povoljnih kombinezona s dugim nogavicama koji se mogu naći već od 25 kuna.

Pogledajte i:

Kakve ljepotice! 20 štikli o kojima žene još uvijek sanjaju Obožavane štikle leptirice Sophije Webster Model Eden, Ralph & Russo Model Tribute, Yves Saint Laurent +17 Model Rockstud, Valentino

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju